extravinnerhistorie

Laila ble Extra-millionær på kjærestetur til Spania

Tirsdagens heldigste Extra-spiller, Laila Skogen fra Trondheim, var på ferie i Spania da hun ble kontaktet av Norsk Tipping. I underkant av to timer senere var hun blitt millionær.

EXTRA-MILLIONÆR: Laila Skogen kan glede seg over både sol, strand og millionpremie i oktober.privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:5. oktober 2021Endret:3. januar 2023

– Å, herre ... Kjære meg, svarte Laila Skogen da Norsk Tipping kontaktet henne i forkant av TV-trekningen for å informere om at hun hadde blitt trukket ut som Extra-kandidat. Med det hadde hun sikret seg en inngangssum på 239 775 kroner. Om hun endte med å ha minst tre av de tilfeldig trukne tallene på spillebrettet sitt, ville hun sitte igjen med 2 millioner kroner etter endt trekning.

Det viste seg at kun to av de trukne tallene var å finne på spillebrettet. Dermed endte hun opp rett under toppremien, men likevel med en god sluttsum på nøyaktig 1 078 985 kroner. 

Planlegger samboerskap

Skogen hadde ved første oppringning latt være å ta telefonen fordi hun trodde det var en telefonselger. Men da det for andre gang ringte fra 625 60 000, som er Norsk Tippings vinnernummer, klarte hun ikke å dy seg med å svare. Den først litt strenge tonen skiftet fort da hun forstod hvem som var i andre enden.

Extra-kandidaten befant seg i langt varmere omgivelser enn hva Trondheim har å by på i oktober.

– Jeg er for tiden på en velfortjent ferie i Spania for litt kjærestetid, fortalte hun. Derfra skulle hun spent følge Extra-trekningen på NRK2.  

En eventuell millionpremie ønsket hun å bruke på et nytt hus, for hun og kjæresten planla nemlig å ta steget over i samboerskap. I tillegg ønsket hun å gi en liten sum til barna.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Som bingo ganger hundre

Det var en meget fornøyd Skogen som svarte da Norsk Tipping omsider kom gjennom etter TV-trekning. 

– Jeg sendte en del meldinger til familie og venner om at de måtte følge med på Extra-trekningen. Det var ingen som visste at jeg kunne vinne. Jeg sa at det var en felles bekjent som hadde tipset meg om at vi måtte se på, ler den glade Extra-millionæren som dermed gav en forklaring på hvorfor det tok litt tid å få tak i henne: Telefonen hadde ikke stått stille etter trekningen.

– Ungene mine ringte meg og sa "har du virkelig vunnet 1 million"? humrer Skogen, som nok ble avslørt da Spania-turen ble nevnt av Extra-programleder Kjersti Gullvåg.

Trønderen er ikke det minste skuffet over at det ikke gikk helt til topps.

– Det gikk over all forventning, det her. Jeg hadde ingen forhåpninger, og det har nok ikke gått opp for meg ennå. Jeg var jublende glad for noen uker siden. Da vant jeg nemlig 9 500 kroner på Extra. Det har aldri hent tidligere de årene jeg har spilt. Dette var en artig tirsdag – for det er tirsdag i dag? sier Skogen, som har gått skikkelig inn i feriemodus

Etter samtalen med Norsk Tipping ventet en bedre middag og en liten flaske sjampanje, som de tilfeldigvis hadde stående. Godt var nok det, for som Skogen selv sier:

– Man blir litt tom etter noe sånn. Jeg unner alle en telefon fra dere. Dette var som bingo ganger hundre.

Skogen vant på en fem-ukerskupong kjøpt hos Rema 1000 Flatåsen i Trondheim. 

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Tirsdagens Extra heldige spillere

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan smile fornøyd etter trekningen tirsdag 5. oktober. Her er en oversikt over resten av den heldige vinnergjengen:

Første bilde

En kvinne fra Brønnøy i Nordland var alene om å fylle første bildet, og vant dermed 73 365 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt hos Coop Prix Berg.

Første ramme

Tre spillere fylte første ramme og vant dermed 40 760 kroner hver: 

  • Kvinne fra Sarpsborg i Viken. Kupongen hadde hun kjøpt hos Narvesen Borg Storsenter,

  • Mann fra Oslo. Kupongen hadde han kjøpt hos Mix Manglerud Senter.

  • Kvinne fra Åfjord i Trøndelag. Kupongen hadde hun kjøpt hos Extra Åfjord.

Første brett

En Extra-heldig kvinne fra Lørenskog i Viken var alene om å fylle første brett, og vant dermed 342 380 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt hos Meny Rasta.

Extra-sjansen

Extra-sjanse-potten, på 100 000 kroner, ble denne gang fordelt på 11 vinnere som får 9 090 kroner hver.

Her tirsdagens trekningsresultater 

Norsk Tipping gratulerer alle tirsdagens vinnere!

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter og sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat, med mulighet til å vinne inntil 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 12. oktober.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler