vikinglotto

Ferske potter i Vikinglotto

Både første- og andrepremiepotten i ble vunnet forrige onsdag. Nå er pottene atter en gang rykende ferske med ca. 29 millioner kroner i toppen til den eller de som klarer 6+1 rette.

FAST LEVERING?: Opplever noen å se nettopp sin tallrekke bli trukket ut onsdag kveld?
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:9. september 2022Endret:3. januar 2023

Forrige Vikinglotto-trekning var det en spiller fra Slovenia som hadde desidert mest flaks. Vedkommende fikk nemlig se samtlige av tallene på kupongen gå inn, og vant dermed hele førstepremiepotten på 107 millioner kroner.

To ferske Vikinglotto-millionærer

Selv om det var en slovensk spiller som dro i havn den gjeveste premien onsdag, var det to nordmenn som også sikret seg solide premier. Det var nemlig to menn fra Norge som fikk 6 rette og dermed vant 1 286 675 kroner hver. Den ene vinneren var fra Viken og den andre fra Innlandet.

– Det er kult! Jeg har levert den samme kupongen siden Vikinglotto startet, og det gjør det jo ekstra moro, gliste vinneren fra Innlandet.

Vinneren fra Viken skulle på ferie i høst, og tenkte derfor å kose seg noe ekstra.

– Dette er sånn man bare drømmer om, sa han da han fikk millionnyheten.

Her kan du se alle resultater i Vikinglotto

LES OGSÅ: Pie har ringt over 300 millionærerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Supertrekning lørdag 17. september

Lørdag er det duket for Supertrekning i Lotto. Da trekker vi ca. 35 ekstra Lotto-millionærer, i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Dette skjer fire ganger i året, og vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har aktive deltakelser – altså alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Hvis du ikke har spilt siden forrige Supertrekning må du slenge inn en kupong før spillefrist 17. september for å sikre én deltakelse.

Vikinglotto-pottene

Onsdag 14. september er altså førstepremiepotten tilbake på start og estimert til å ligge på rundt 29 millioner. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler