flax

Med FLAX Julekalender får far 24 sjanser i én gave

Flax er bokstavelig talt en eviggrønn gave: Aktuell hele året, uansett mottager. Kanskje kan en julekalender til farsdagen fungere som en hyggelig påskjønnelse til fine fedre?

ALLTID AKTUELL: Flax er alltid spennende, og kan dermed være en fin gave til snille fedre – det være seg typen som allerede "har alt", eller de som ikke ønsker seg noen ting.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. november 2021Endret:3. januar 2023

Det er mange måter å gjøre stas på far på farsdagen. Noen blir begeistret for frokost på senga eller en liten gave, mens andre helst ser at oppmerksomheten ikke strekker seg så mye lenger enn en enkel, hjertefølt gratulasjon.

Uansett hvilken pappa man har, kan Flax Julekalender passe for de fleste: en liten påskjønnelse uansett, og vinnersjanser hver dag frem til julaften.

Her er en kalendervinner som virkelig hadde hellet med seg på Flax Julekalenderen hun fikk av familien - kanskje blir en pappa like heldig?Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Spøkte godt med far etter å ha blitt Julekalender-millionær

En kvinne fra Trondheim glemmer nok ikke julaften 2019 med det første. Da skrapte hun seg nemlig til millionær på Flax Julekalender – og sørget samtidig for gi faren tidenes overraskelse.

– Jeg satt for meg selv akkurat når jeg skrapte på julaften, og måtte gå over symbolene sikkert fem ganger. Så gikk jeg ned til mamma. Jeg var så usikker at jeg måtte spørre om det var tullekalender, fortalte den heldige vinneren.

Alle familiemedlemmene måtte gå over kalenderen og telle symboler.

– Mormor var også der og hun var helt på gråten, bare faren min var ute av huset. Det var veldig spesielt alt sammen, sa hun den gang, før hun fortsatte:

– Da faren min kom hjem hadde jeg bestemt meg for å tulle med ham. Jeg ga ham kalenderen min og ba ham "telle over før jeg kastet den". Han telte og telte og ble jo like satt ut som jeg hadde blitt!

Vinneren fra Trøndelag sa hun var glad for å være hjemme med familien når hun først hadde slikt hell.

– Det var så godt at det skjedde sammen med dem, når det var en gave de hadde gitt. Det var en fin greie at vi sammen kunne dra til kommisjonæren og registrere vinnerloddet. Jeg hadde stor nytte av premien. Den gikk til startkapital i boligmarkedet, fortalte hun.

Les også: Å ta pause kan forhindre spilleproblemer

Med Flax Julekalender får også far en sjanse

Dersom drillen fortsatt holder og det begynner å bli nok sokker og slips kan kanskje Flax være tingen? Flax-julekalender gir spenning og moro gjennom hele adventstiden - også for far.

  • Flax Julekalender (pris kr 50.-) har en toppremie på 500 000 kroner.

  • Stor Flax Julekalender (pris kr. 100.-) har 1 million i toppremie.

Flax Julekalender er nå på plass hos alle Norsk Tipping sine kommisjonærer.

 Norsk Tipping gratulerer alle fedre med dagen!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler