flaxvinnerhistorie

28-åring vant 10 000 kroner i måneden i 10 år: – Hadde litt flaks på Flax

Midt i lunsjpausen med kollegaene rundt seg skrapte en mann (28) fra Drammen frem en gledelig premie på et Flax for Livet-lodd.

SPESIELL LUNSJ: Drammenseren fikk en spesiell lunsjpause, da han skrapte frem premien på 10 000 kroner i måneden i 10 år.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:24. april 2023Endret:25. april 2023

Lunsjpausen torsdag 20. april blir en merkedag for en 28 år gammel mann fra Drammen i Viken. På spiserommet skrapte han to Flax for Livet-lodd, der det ene skulle vise seg å inneholde en premie på 10 000 kroner i måneden i 10 år – totalt 1,2 millioner kroner.

Han ble dermed den andre heldige Flax-vinneren i 20-årene på kort tid i Drammen. For snart to måneder skrapte en 26-åring frem toppremien på Flax for Livet og sikret seg 20 000 kroner i måneden i 20 år – totalt 4,8 millioner kroner.

God stemning på spiserommet

– Jeg hadde litt flaks på Flax, svarer mannen glad da Norsk Tipping ringte for å gratulere ham.

Mannen hadde lunsjpause da han bestemte seg for å kjøpe to Flax for Livet-lodd. På det siste loddet lyste det opp en premie på 10 000 kroner i måneden de neste ti årene.

– Først trodde jeg at jeg vant 10 000 kroner da det lyste opp på telefonen, men så var det jo litt mer, ler 28-åringen glad.

Den unge mannen forteller at han først ble litt sjokkert og måtte la det synke inn. Da det etterhvert gikk opp for ham, måtte han dele den nyheten med kollegaene rundt seg.

– Det ble god stemning på spiserommet her da. Tror kanskje de ble litt småsjalu, men mest glade, stråler den ferske Flax-vinneren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Første utbetaling til feiring, så bolig

Den faste ekstra inntekten ti år fremover i tid kommer godt med for 28-åringen, som allerede har rukket å tenke litt på hva premien skal gå til:

– Det er jo en ekstra fast inntekt som jeg har i noen år fremover, så jeg har tenkt å legge pengene i bolig. Det er jo en investering som man skal betale på hver måned fremover, så da kommer de ekstra kronene godt med.

Den nybakte Flax-millionæren legger ikke skjul på at en liten feiring venter når den første utbetalingen er på konto.

– Den første utbetalingen må nok gå til litt feiring. Så blir det nedbetaling av bolig deretter, avslutter han.

Nå kan alle Flax-premier heves med mobilen

Nå kan du heve Flax-premien din med mobilen når du selv ønsker det, også premier på fysiske lodd. Dermed kan du få pengene rett inn på spillekonto og derfra overføre videre til egen bankkonto.

Tjenesten er allerede tilgjengelig for IOS og vil snart også finnes på Android.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler