flax

FLAX Julekalender: Tenk om jula kommer tidlig for pappa i år

Hva gir man han som har alt, men som fortjener det meste? Vi foreslår: Spenning hver dag gjennom hele adventstiden. 

HUSK PAPPA: Dersom idébanken for farsdags-gaver begynner å gå tom, kan kanskje Flax Julekalender være noe å vurdere? Her er det vinnersjanser hver dag frem til julaften.
Norsk Tipping
Publisert:4. november 2022Endret:4. januar 2023

Det er mange måter å gjøre stas på far på farsdagen. I Flax Julekalender er det vinnersjanser hver dag i desember frem til juleaften–og tenk om jula til og med kunne kommet tidlig for pappa med 1 million kroner i toppremie?

Under kommer historien til en kalendervinner som virkelig hadde hellet med seg på julekalenderen hun fikk av familien - kanskje er det en pappa der ute som blir like heldig i år?

Spøkte godt med far etter å ha blitt Julekalender-millionær

En som har fått seg et Flax-minne for livet er kvinnen fra Trondheim som vant på selveste julaften 2019. Hun skrapte seg til millionær på Flax Julekalender – og sørget samtidig for gi faren tidenes overraskelse.

– Jeg satt for meg selv akkurat når jeg skrapte på julaften, og måtte gå over symbolene sikkert fem ganger. Så gikk jeg ned til mamma. Jeg var så usikker at jeg måtte spørre om det var tullekalender, fortalte den heldige vinneren.

– Da faren min kom hjem hadde jeg bestemt meg for å tulle med ham. Jeg ga ham kalenderen min og ba ham "telle over før jeg kastet den". Han telte og telte og ble jo like satt ut som jeg hadde blitt!

Vinneren fra Trøndelag sa hun var glad for å være hjemme med familien når hun først hadde slikt hell.

– Det var så godt at det skjedde sammen med dem, når det var en gave de hadde gitt. Det var en fin greie at vi sammen kunne dra til kommisjonæren og registrere vinnerloddet. Jeg hadde stor nytte av premien. Den gikk til startkapital i boligmarkedet, fortalte hun.

Les også: Å ta pause kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Med Flax Julekalender får også far en sjanse

Dersom drillen fortsatt holder og det begynner å bli nok sokker og slips kan kanskje Flax være tingen? Flax-julekalender gir spenning og moro gjennom hele adventstiden - også for far.

  • Flax Julekalender (pris kr 50.-) har en toppremie på 500 000 kroner.

  • Stor Flax Julekalender (pris kr. 100.-) har 1 million i toppremie.

  • NYHET: Adventskalender (pris 200,-) har toppremie på 2 millioner.

Flax Julekalender er nå på plass hos utsalgssteder over hele landet. Adventskalender er kun tilgjengelig i fysisk handel og kan ikke kjøpes digitalt.

Norsk Tipping ønsker alle fedre til lykke med dagen!

Vinnersjanse toppremier:

Flax Julekalender 1: 500 000 - 2 toppremier

Flax Julekalender (stor) 1: 300 000 - 4 toppremier

Flax adventskalender (nyhet) 1 : 400 000– 2 toppremier

De digitale Flax julekalenderne har umiddelbar trekning. Vinnersjansen er den samme hver gang det spilles og derfor ikke en øvre grense for antallet førstepremier som teoretisk kan vinnes.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler