flaxvinnerhistorie

Flax-millionær: Det var sjokkerende og morsomt!

En heldig mann fra Fyllingsdalen i Bergen vant onsdag en million kroner på MillionFlax.- Det går bra med meg, men jeg er jo litt satt ut, sier han og ler. 

FLAKS: En heldig bergenser ble millionær med MillionFlax da han skrapet frem tre like Million-symboler onsdag 15. januar.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:16. januar 2020Endret:2. januar 2023

Norges meste populære skrapelodd har fått nok en fan. En heldig mann fra Fyllingsdalen i Bergen skrapet MillionFlax og ble brått millionær. 

Hadde råd til ett Flax-lodd

- Jeg var inne og sjekkket resulatene for Vikinglotto for å se om jeg hadde vunnet. Det hadde jeg ikke og 45 kroner på spillekontoen var ikke nok til å levere Lotto. Derfor tok jeg et MillionFlax-lodd. Dermed poppet 1.000.000-symboler opp på de tre første rutene jeg skrapet, sier den fornøyde bergenseren. 

Delte vinnergleden

- Jeg snakket med familien min, og de ble jo veldig glade. Jeg har en drøm om ny leilighet, så dette blir et bra innskudd. Kanskje det blir feriing også. Jeg får se, sier mannen som ikke har hatt så voldsom vinnerlykke tidligere.

- En gang har jeg vunnet en liten sum på Langoddsen, men bortsett fra den ene gangen har det vært småpremier, sier mannen, som ønsker å være anonym. 

 Vinneren fra Fyllingsdalen er en av mange nordmenn som har blitt millionærer med MillionFlax. Blir du den neste? 

Les også: SÅ MANGE BLE FLAX_MILLIONÆRER I 2019

Drømmer du også om å bli millionær? 

MillionFlax-loddene får du kjøpt hos Norsk Tippings kommisjonærer og du kan skrape MillionFlax på mobilen med Norsk Tipping-appen. 

  • Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Skrap MillonFlax her

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler