flaxvinnerhistorie

Så FLAX at Rune ble millionær på toget

Rune Eriksen fra Asker i Viken satt på toget på vei til kjæresten i Oslo da han bestemte seg for å skrape et par MillionFlax på mobilen. Skal si han fikk seg en real overraskelse.

TIDENES TOGTUR: For Rune Eriksen ble det en togtur utenom det vanlige.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:5. desember 2021Endret:3. januar 2023

– Det er ikke noe jeg gjør ofte, men av og til bruker jeg å skrape MillionFlax når jeg sitter på toget. Plutselig kom det frem at jeg hadde vunnet 1 million. Jeg satt jo der på toget så det ble ingen jubel, men du verden så artig, forteller Eriksen (70) da Norsk Tipping slår på tråden dagen derpå.

Annonserte milliongevinsten i selskap

– Det er helt rått! Det hadde jeg aldri trodd skulle skje. Jeg fortalte det først til kjæresten og to av barna mine. De trodde jeg tullet selvfølgelig. Jeg forstår jo at jeg har vært skikkelig heldig, humrer Eriksen, som etter togturen 4. desember med rette kan kalle seg Flax-millionær.

I et selskap samme kveld ble den gode nyheten annonsert til vennene.

– Det ble god stemning og vi hadde det ganske moro på min bekostning.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Med Jula rett rundt hjørnet kan det se ut til at Flax-en drypper litt på de nærmeste også.

– Jeg har nettopp kjøpt meg en el-bil som kommer i februar. Nå slipper jeg å ta opp lån for den, og det er jo veldig kjekt. I tillegg blir det nok noen ekstra fine julegaver i år, sier Flax-vinneren lurt. 

Rune Eriksen er faktisk ikke alene om å ha opplevd en togtur litt utenom det vanlige: Bare en uke tidligere skrapte en mann i 30-årene fra Sandefjord frem tre millionsymboler på MillionFlax – også han ombord på et tog i retning hovedstaden.

Norsk Tipping gratulerer Rune Eriksen, og ønsker alle en god adventstid.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flax til jul?

Hva med å drysse litt Flax over julegavene i år? Med hull som kan trykkes ut i hjørnet til pakkebånd, kan loddet være et fint vedheng på pakken. MillionFlax står også godt alene i for eksempel en konvolutt under treet, eller som pynt på en fin juletallerken.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler