Så FLAX å vinne 10 000 kroner ekstra hver måned

Så FLAX å vinne 10 000 kroner ekstra hver måned

VINNER-FLAX: Det er ikke så verst med 10 000 kroner ekstra å rutte med i måneden - vinneren fra Geithus er fort enig.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Så FLAX å vinne 10 000 kroner ekstra hver måned

En mann (32) fra Geithus skrapte seg frem til 10 000 kroner ekstra på konto hver måned i et helt år. Mange bekker små blir fort en stor å – eller kanskje et hus?

Den heldige Flax for Året-vinneren fra Geithus i Modum kommune i Buskerud, kan nå smile lurt mens han sjekker kontoen sin det neste året: Der vil det nemlig tikke inn 10 000 kroner ekstra hver måned i et helt år fremover. Samlet gir det en premiesum på 120 000 kroner. Snakk om FLAX!

Planlegger husbygging

 – Jeg tenkte jeg skulle bruke opp noen smågevinster som stod på spillekontoen fra Lotto og Vikinglotto. Det hender de går til Flax, forklarer mannen om hvordan det hele gikk for seg – og valget falt altså på Flax for Året, som han skrapet på mobilen.

– Ja, det var moro og kjennes bra, svarer vinneren på hvordan det var å skrape frem toppremien.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Den heldige Flax-vinneren, som ønsker å være anonym, har aldri vunnet noe stort tidligere og kunne fortelle at premien kommer godt med fremover.

– Jeg kommer til å spare pengene. Vi har planer om å bygge hus etter hvert. Så får vi også se om det blir en liten utflukt litt senere. Det øker jo feriebudsjettet det her.

Norsk Tipping gratulerer! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flax Julekalender er tilbake

Flax kommer i mange former og varianter – og nå er årets Flax Julekalender her. Kanskje Norges mest spennende kalender? Den kommer i to valgmuligheter:

  • Stor Flax Julekalender kan gi 1 million kroner i toppremie (4 stk.) og koster 100.-

  • Flax Julekalender kan gi 500 000 kroner i toppremie (2 stk.) og koster kr 50.-

Flax julekalendere kan kjøpes hos Norsk Tipping sine kommisjonærer i butikker, kiosker og på bensinstasjoner, i tillegg til å kunne skrapes digitalt.

julekalendere-2021

 Vinnersjanse toppremier: 

  • Flax Julekalender 1: 500 000 - 2 toppremier

  • Flax Julekalender (stor) 1: 300 000 - 4 toppremier

  • De digitale Flax julekalenderne har umiddelbar trekning. Vinnersjansen er den samme hver gang det spilles og derfor ikke en øvre grense for antallet førstepremier som teoretisk kan vinnes.

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265
  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)
  • Antall millionærer i 2020: 51
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)