vinnerhistorieflax

Gikk rett fra bilforhandler til butikken og kjøpte BilFlax - Vant ny Volvo XC40

En heldig kvinne fra Bergensområdet var og så på ny Volvo hos en bilforhandler. To dager senere vant hun en splitter ny Volvo XC40 på BilFlax.

BilFlax bilen 2023 er Volvo XC 40Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:20. september 2023

Kvinnen fra bergensområdet hadde vanskelig med å tro det hun så da hun hadde skrapt frem tre Volvo-symboler på et BilFlax-lodd.

Hun var i tenkeboksen for å kjøpte seg ny bil og hadde tenkt på nettopp Volvo.

–Ble så paff!

På telefon forteller kvinnen at hun var på visning av den nye Volvo EX30 hos en bilforhandler. Etterpå gikk turen rett til butikken, nærmere bestemt Tippeboden på Oasen senter i Fyllingsdalen utenfor Bergen og kjøpte seg noen BilFlax-lodd.

– Loddene ble liggende hjemme til jeg skrapte dem noen dager senere. Da kom det frem tre Volvo-symboler. Jeg ble så paff, og turte ikke helt å tro at det stemte. Derfor gikk jeg tilbake til butikken med dem for å sjekke. Jeg spurte om det var reelt, og jeg fikk til svar at «det ser sånn ut.», humrer kvinnen.

Og visst var det reelt. Dagen etter ringte Norsk Tipping og kunne bekrefte at bergenskvinnen var blitt eier av en splitter ny Volvo XC 40.

–Det var jo ikke den modellen jeg var å kikket på, men den er nok vel så god, så jeg kommer til å beholde den, sier hun.

– Jeg kjøper Flax av og til, men jeg forventer jo ikke å vinne. Jeg trodde ikke det var sant før jeg fikk det bekreftet, sier den heldige vinneren.

Seks kjappe fakta om Volvo XC40

Litt nyttig info vi tenker du kanskje ønsker å vite om din nye favorittbil:

  • Vinnerbilen går under det «beskjedne» navnet: Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate og er en kompakt SUV.

  • Som navnet røper: Det er en elbil.

  • Den kan kjøre opptil 428 km. før du må finne en ladestasjon.

  • Den har firehjulstrekk.

  • 408 hester skjuler seg under panseret.

  • Verdien på vinnerbilen er på ca. 658 000 kroner.

Ny Volvo til høsten?

Bergenskvinnen skrapet frem bil nummer 3 av 10 biler som er toppremie på fysisk BilFlax i 2023. I butikker, kiosker og bensinstasjoner landet rundt ligger det altså 7 Volvo XC40 som venter på å bli vunnet. Har du ekstra flaks kan det være du som ender opp med en helt ny Volvo XC40.

Lykke til!

Vinnersjanse toppremie BilFlax er: 1:160 020. (Les mer om vinnersjanse i Flax og forskjellen mellom fysiske og digitale lodd i faktaboksen under).

Relaterte artikler