flaxvinnerhistorie

Holdt på å kaste vinnerloddet i søpla – ble første Volvo-vinner på fysisk BilFlax

En kvinne fra Farsund skulle til å kaste BilFlax-loddet i søpla da sønnen gjorde henne oppmerksom på at hun hadde vunnet en Volvo.

FØRSTE VINNER: En kvinne fra Farsund ble første vinner av en splitter ny Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate på fysisk BilFlax. (Kvinnen på bildet er Line Troller, som er innholdsprodusent hos Norsk Tipping).Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:19. juli 2023

Kvinnen som er fra Farsund i Agder kjøpte med seg noen Flax-lodd på vei ut fra en handletur på Kiwi Vanse.

Da hun satte seg i bilen, bestemte hun seg for å skrape loddene. Hun hadde kjøpt to lodd til seg selv - og to til sønnen.

– Jeg skulle til å kaste det ene loddet da sønnen min sa det var tre bilsymboler der, og at jeg hadde vunnet en bil. Jeg trodde de symbolene var reklame, flirer Farsund-kvinnen.

Men det var det altså ikke. Kvinnen skrapte seg nemlig frem til en flunkende ny Volvo XC40, og ble den første vinneren på fysisk BilFlax-lodd i sommer.

– Wow, så gøy. Det er helt fantastisk. Det er rare følelser her nå, for det er nesten for godt til å være sant, sier kvinnen, som synes bilen ser helt super ut.

– Bilen er helt nydelig. Men jeg har ikke vært borti el-bil før, sier hun.

10 toppremier

BilFlax har gjennomgått noen forandringer siden sist. I år kan du nyte nybillukten av en Volvo XC40 dersom du vinner.

I tillegg klinker vi til med hele ti vinnerbiler i år kontra åtte i fjor – og sist men ikke minst, vi har justert vinnersjansen på hovedpremien fra 1:250 013 i fjor til 1:160 020 i år. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes én Volvo XC40 per 160 020 BilFlax-lodd.

Det er nå ni vinnerbiler igjen på fysisk BilFlax etter at den første som nevnt gikk til kvinnen fra Farsund.

Rask og sterk rakker

Litt nyttig info vi tenker du kanskje ønsker å vite om din nye favorittbil:

  • Vinnerbilen går under det «beskjedne» navnet: Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate og er en kompakt SUV.

  • Som navnet røper: Det er en elbil.

  • Den kan kjøre opptil 428 km. før du må finne en ladestasjon.

  • Den har firehjulstrekk.

  • 408 hester skjuler seg under panseret.

  • Verdien på vinnerbilen er på ca. 658 000 kroner.

Leveringsklare biler

Skulle du være så heldig å skrape frem tre like Volvo-symboler vet du nå litt mer om hva som venter deg.

Vinnerbilene er i tillegg leveringsklare. Det betyr at om du vinner en Volvo XC40 på BilFlax, tar det ikke lange stunden før du kan sette deg bak rattet og kjøre sommeren i møte.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler