aktuelt

Hva skal vinneren hete: I dag ringes Tina og to andre navn

Det er ingen tvil: Onsdag kveld vinner en Tina 50 000 kroner til seg selv og 50 000 kroner til grasrotmottakeren sin. I tillegg får to andre - og foreløpig ukjente navn - også Telefonen fra Hamar.

FLERE SJANSER: Selv om du heter noe annet enn Tina, kan du fortsatt vinne i Hva skal vinneren hete.Illustrasjon: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:26. mai 2020Endret:2. januar 2023

Det er klart for siste direktesending i Hva skal vinneren hete; konkurransen der du kan vinne penger både til deg selv og grasrotmottakeren din. De som trekkes ut må ta telefonen innen ett minutt er gått når det ringer fra 625 60 000, hvis ikke går turen videre til den neste trukne på lista.

Meld deg på konkurransen her

I de to første sendingene var det henholdsvis Elin og Eivind som ble trukket ut som hovedvinnernavn. Onsdag jublet Elin Ingebrigtsen for 50 000 kroner til seg selv og 50 000 kroner til sin grasrotmottaker Tranby turn, mens det fredag var Eivind Alme og hans grasrotmottaker Brettspillklubben Gokstad som kunne feire samme premie.

Heter du ikke Tina? Du kan fortsatt vinne

Tirsdag trakk vi det tredje hovedvinnernavnet som skal ringes opp av Telefonen fra Hamar, og det ble altså Tina. Det betyr at dersom du heter Tina og foreløpig ikke er påmeldt, bør du gjøre det innen kl. 12 onsdag 27. mai. Da trekkes hvilken av de påmeldte Tina-ene som skal vinne hovedpremien i direktesendingen kl 19.

Den som trekkes på toppen av Tina-lista ringes på direkten fra 625 60 000. Hvis vedkommende tar telefonen innen ett minutt er gått, vinner hun 50 000 kroner til seg selv og 50 000 kroner til grasrotmottakeren sin. Tar hun ikke telefonen, går turen videre til neste Tina på lista. 

PS: Selv om du ikke heter Tina, kan du fortsatt vinne premier. I tillegg til hovednavnet trekkes det i forbindelse med sending nemlig to ekstra navn blant alle påmeldte. La oss si at Per og Kari trekkes ut. Det trekkes da en rekkefølge i både Per-lista og Kari-lista. Så ringes den som står øverst på hver liste. Disse to personene vinner 10 000 kroner til seg selv og 10 000 kroner til grasrotmottakeren sin. Også disse vinnerne må ta telefonen innen ett minutt er gått, hvis ikke går turen til neste på lista. 

Slik blir du med

Det er altså navnet ditt som er "innsatsen" i konkurransen, og etter at du har meldt deg på (før onsdag 27. mai kl. 12.00) er ditt fornavn et av loddene i hatten. Det er enkelt å være med, men husk dette:

Meld deg på konkurransen her

Gjør som nesten 1,3 mill. nordmenn

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for Norsk Tippings spillere å gi inntil sju prosent av det de spiller for til et lag eller en forening (som er registrert grasrotmottaker) de ønsker å støtte. Hvis du for eksempel spiller Lotto for 100 kroner, går sju kroner til grasrotmottakeren du har valgt å støtte. Det koster altså ikke noe ekstra å være grasrotgiver. 

Det finnes over 30 000 grasrotmottakere i Norge, og for mange er ordningen et svært kjærkomment tilskudd. Hittil i år er over 225 millioner kroner utbetalt til disse via Grasrotandelen. 

Nesten 1,3 millioner av Norsk Tippings kunder har valgt å bli grasrotgiver, men det er plass til mange flere.

PRESISERING: I konkurransen Hva skal vinneren hete er det ikke krav om at deltakerne må ha levert spill, og det er i denne sammenhengen ikke slik at deltakelse her medfører en viss prosentandel til spillernes grasrotmottakere. Premiene som gis til grasrotmottakere i denne konkurransen er en ekstra påskjønnelse, og har ingen sammenheng med hvordan grasrotmidlene ellers fordeles. Mer info om Grasrotandelen finner du her.  

Hva skal vinneren hete - meld deg på med ditt navn her

(Vinnersannsynligheten i "Hva skal vinneren hete" er todelt:1: antall deltakende navn,1:antall deltakere med vinnernavnet).

Relaterte artikler