nabolaget

Hvor bor årets tiende Nabolaget-millionær?

Fredag ringer vi årets tiende Nabolaget-millionær. Én heldig Nabolaget-spiller vil da bli trukket ut som ukens hovedvinner og gå inn i helgen 1 million kroner rikere.

UKJENT: Hvor geotaggen i Nabolaget lander på fredag gjenstår å se.Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:6. mars 2024

I Nabolaget er det trekninger hver dag med mulighet for å vinne 10 000 kroner. Det er likevel litt ekstra spennende på fredager: Da trekkes det ut seks nabolag, hvor fem spillere får en hovedpremie på 100 000 kroner, og ett nabolag der én heldig spiller sikrer seg ukens hovedpremie på 1 million kroner. 

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Sto i dusjen - ble millionær

Fredag 1. mars landet geotaggen på huset til en mann fra Ottestad i Innlandet. Mannen sto i dusjen da telefonen ringte.

– Jeg trodde først det var kona, som var på butikken og handlet, så jeg tenkte det kunne vente, fortalte mannen fredag kveld.

– Men så gikk det ikke lenge før det ringte igjen, og da tenkte jeg det var noe viktig. Jeg gikk ut av dusjen og fant telefonen, og da så jeg det sto Norsk Tipping på displayet.

Premieplanene hadde den fornøyde Ottestad-mannen allerede klare:

– Vi har igjen litt oppussing på et hus vi kjøpte for noen år siden, så vi skal fullføre den. Å vinne så masse penger var en stor overraskelse. Jeg er veldig glad, avsluttet mannen glad.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss hver uke

I Nabolaget er det premiesjanser hver dag. På alle dager bortsett fra fredag trekkes det én vinner av 10 000 kroner, fem vinnere av 1 000 kroner og 700 vinnere av hver sin femtilapp.

På fredager er det imidlertid hovedtrekning, hvor hele seks nabolag vinner premier fra 100 000 kroner til én femtilapp. I ett av nabolagene trekkes det én heldig hovedvinner som får 1 million kroner. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget

Neste premiedryss i Nabolaget er fredag 8. mars.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler