vinnerhistorie

Joachim (26) ble vekkemillionær: - Jeg er helt i ekstase!

Fredag ble Joachim Torkelsen vekket av telefonen nesten en halv million nordmenn har drømt om, og han kan nå kalle seg millionær. 

MILLIONGLIS: Joachim Torkelsen glemmer ikke hvordan han ble vekket fredag 19. oktober 2018.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:19. oktober 2018Endret:2. januar 2023

- Jeg tror det nesten ikke. Det er helt topp! Og jeg som mistet telefonen i gulvet da dere ringte. Heldigvis fikk jeg plukket den opp og svart, sa 26 år gamle Joachim Torkelsen fra Sola - svært glad etter å ha fått Telefonen fra Hamar med beskjed om at han nå er millionær. 

GI DRØMMEN EN SJANSE: Ca. 700 mill. i førstepremiepotten fredag 19. oktober - spill Eurojackpot her!

- Du vekket meg nå, ja

Fra mandag 15. oktober til og med fredag 19. oktober har Telefonen fra Hamar vekket nærmere en halv million nordmenn. Hver dag har én av dem som har bestilt vekking fått en svært god morgen i form av en pengepremie.. 

Fra mandag til torsdag daglig hovedvinner 50.0000 kroner. På fredag sto imidlertid 1 million kroner og ventet på én heldig vinner - og dette ble altså Joachim fra Sola. 

- Du vekket meg nå, ja, bekreftet han da Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping ringte opp på tidspunktet han hadde bestilt: klokken 07.06 fredag. 

- Du har vunnet 1 million kroner; har du noen drømmer du vil oppfylle?

- Det blir nok til at jeg betaler ned litt på huslånet. Det er en drøm i seg selv å kunne gjøre det. Så kommer det jo en båtsesong til sommeren også. 

Takket mamma

Joachim har blitt vekket på samme tidspunkt hele uka, men det var altså ikke før fredag at han fikk  vinnertelefonen. Og han vet hvem han vil takke for at det skjedde.

- Det var moren min som tipset om konkurransen. Selv om jeg vet at hun har bestilt vekking fra dere klokka 08, skal jeg ringe og vekke henne selv. Da må jeg selvsagt takke henne, sa han fornøyd. 

Med 1 million kroner på vei inn på konto fredag morgen, gjorde Joachim seg klar til å dra på jobb - med en ny og uvant følelse i kroppen. 

- Det blir veldig spesielt å dra på jobb nå, humret han.

- Jeg skjelver

Da Norsk Tipping var i kontakt med Joachim et par timer senere fredag, hadde det for alvor begynt å gå opp for ham hva som hadde skjedd. 

- Jeg er helt i ekstase, jeg skjelver. Det er helt fantastisk, og jeg lander nok ikke før det har gått noen dager, sprudlet han. 

Flere vinnere tidligere i uka - slik reagerte de: 

Relaterte artikler