jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten ble millionær

Onsdagens Joker-kandidat ble en mann fra Vågan i Nordland. Han gikk ikke til topps, men sikret seg likevel drøyt 1 million kroner i premie.

KAN JUBLE: Joker-kandidaten hadde god grunn til å feire litt ekstra på lørdagskvelden.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:13. mars 2024Endret:14. mars 2024

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det en mann i 50-årene fra Vågan i Nordland som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

På grunn av premieoverføring fra lørdagens Joker-trekning var nordlendingen allerede sikret en fin inngangspremie på 471 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 2 357 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Holdt det hemmelig

Da vi ringte mannen før trekningen hadde han akkurat kommet hjem og ventet på at kjæresten skulle komme hjem.

Den heldige Joker-kandidaten hadde levert en kupong med mobilen bare en time før fristen, men han var likevel spent på hvorfor Norsk Tipping ringte.

– Okey, det passer fint for jeg har snart EU-kontroll på bilen, sier mannen og ler når vi forteller ham om inngangssummen.

– Neida, premien kommer godt med i disse dager, dette var virkelig en stor lykke. Jeg skal forsøke å holde det hemmelig for kjæresten til trekningen er over, sier mannen spent.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Sikret millionpremie tross bom

Joker-kandidaten ønsket ikke å være med på telefonen under trekningen. Dermed var det datamaskinen Embla som gjorde de logiske opp/ned-valgene.

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre mot venstre):

1 - 2 - 1 - 7 - 1

Det gikk oppover på premiestigen helt til nest siste tall som var 2. Dessverre kom 0, og sendte mannen et hakk ned. Heldigvis traff det på siste tall og premien endte på 1 037 000 kroner.

Joker
13. mars 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Etter trekningen

Da vi ringte kandidaten opp etter trekningen for å gratulere med premien var det en glad stemme som svarte.

– Takk for det. Det var spennende og følge med. Det var litt leit med den ene bommen, men jeg er veldig glad for det om. Det er jo tross alt veldig mye mer penger enn jeg hadde i går, ler han.

Premien skulle blant annet brukes til å betale ned gjeld.

– Jeg har ikke sagt det til kjæresten enda. Det blir en overraskelse til senere og nok en fin gave, sier han avslutningsvis.

Over 3 mill. på lørdag

Neste Joker-trekning er lørdag 16.mars. Med en overføring fra dagens Joker-trekning på ca. 1,3 millioner kroner, vil Joker-potten da være på ca. 3,4 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler