jokervinnerhistorie

Våler-joker tett på millionen: – Nå må hun ofre noen minutter av håndballen

Hans bedre halvdel måtte pent finne seg i at mannen fra Våler skulle se Joker-trekning, mente han. Det var nemlig hans tallrekke som skulle til pers på tv.

MÅTTE SE: Mon tro om det ble kamp om fjernkontrollen da hun skulle se håndball og han var blitt Joker-kandidat…Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:21. januar 2023Endret:25. januar 2023

– Å hellemin, utbryter Joker-kandidaten i 50-årene fra Våler i Viken når han får beskjed om at han akkurat er blitt Joker-kandidat. Inngangspremien på 417 000 kroner er han allerede godt fornøyd med.

– Dæven døtte. Det får'n si. Nå må nok hun jeg bor med ofre noen av minutter av håndballkampen slik at vi kan se Joker-trekningen, sier han og sikter til Norges herjing med Qatar under VM i Katowice.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Kveldens tall

Joker-rekka til mannen fra Våler så slik ut:

5 - 1 - 4 - 3 - 9

Den ville han helst ikke trekke selv, og det ble dermed datamaskinen Embla som tok seg av de logiske valgene. Logikk var derimot til begrenset hjelp denne kvelden: Embla tok vår mann tre steg opp premiestigen, før det stoppet seg. Noen millionpremie ble det altså ikke, men likevel: 917 000 kroner ingen dum sum å få utbetalt for snaue fem minutters «arbeid», og en solid økning fra inngangssummen.

– Kampen var heldigvis ferdig noen minutter før, så vi rakk begge deler, smiler en fornøyd vinner når Norsk Tipping ringer opp igjen etter endt trekning.

– Kona syns jeg bør kjøpe ny bil, men jeg tenker vi ser det litt an. Det er uansett ikke verst fangst på en lørdagskveld. Nå er tacoen snart ferdig òg, slår han fornøyd fast.

Vi gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alltid flere vinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som får grunn til å glise hver lørdag. Denne gangen var det for eksempel fem spillere som klarte fem rette og sikret seg hele 104 160 kroner i premie. 251 spillere kunne glede seg over fire rette og en utbetaling på 2 280 kroner.

Nye Joker-sjanser onsdag

Onsdag 25. januar er det igjen klart for Joker, da i forbindelse med vikinglotto. Etter en overføring på 1 166 000 kroner, vil det her ligge ca. 3 millioner kroner i potten.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler