jokervinnerhistorie

Andreas fra Modum vant en halv million kroner i Joker

Rett før han skulle legge seg, fikk Andreas Borgen (75) fra Modum i Viken beskjed om at han hadde vunnet en halv million kroner onsdag kveld.

RETT I SVARER: Anropene fra Norsk Tippings vinnernummer gikk rett i mobilsvar før trekning onsdag kveld - men etterpå ble det svar.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. november 2021Endret:3. januar 2023

Joker-kandidaten fra Modum vant en halv million kroner i forbindelse med Vikinglotto 3. november, men når Telefonen fra Hamar forsøkte å nå den heldige modingen før trekning, gikk det rett i mobilsvar. Det ble dermed datamaskinen som måtte ta for seg spillerekken til Andreas Borgersen (75).

Landet på en halv million

Tallene det skulle spilles på var følgende:

0 - 7 - 4 - 9 - 9

Med maskinens bistand på de logiske valgene, ble det nesten alt rett, men på 4-tallet ble det bom. Borgersen endte på den nette sum av 502 000 kroner, og kunne avslutte onsdagskvelden med en halv million kroner mer enn han hadde før - og beskjeden fikk han nærmest på sengekanten.

- Det var kjekt! Utbrøt han fornøyd da Norsk Tipping endelig fikk svar etter trekning.

- Jeg skulle egentlig til å legge meg, men nå spørs det om jeg ikke blir sittende oppe litt til, humrer han, og opplyser at det faktisk ikke er første gang han har vunnet i Joker.

- Jeg vant en større sum for en tid tilbake, foteller Joker-veteranen, før han blidt legger til at:

- Nå er julefeiringen sikret.

Les også: Vant 2,2 mill. i Joker - tar ikke telefonenNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Ca. 2,6 millioner kroner lørdag

Hver onsdag og lørdag er det Joker-trekning i forbindelse med henholdsvis Vikinglotto og Lotto - og hver trekning blir én tilfeldig spiller trukket ut som Joker-kandidat. Premiepottene er ulike, men som Joker-kandidat er man sikret en fin inngangssum uansett utfall. Opp/ned-valgene vil deretter avgjøre hvor spilleren havner på premiestigen. Lørdag 6. oktober kan Joker-kandidaten stikke av med ca. 2,6 millioner dersom vedkommende skulle gå helt til topps.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler