jokervinnerhistoriefremside

Thormod vant over en halv million

Etter at Thormod Sandtorv-Fitje ble trukket ut som Joker-kandidat, innkasserte han over 500 000 kroner i premie.

JOKER: Thormod sikret seg solid gevinst.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:18. februar 2023Endret:19. februar 2023

Lørdagens Joker-kandidat ble Thormod Sandtorv-Fitje (41). Han sikret seg dermed en inngangspremie på 409 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Halv million på vei til Bergen

Sandtorv-Fitje ble trukket ut som lørdagens Joker-kandidat. Han tok ikke telefonen før TV-trekningen og dermed ble det Ask som tok de logiske opp/ned-valgene for Sandtorv-Fitje på følgende tall (leses fra høyre til venstre):

3 - 8 - 3 - 9 - 7

Uten jokeren og noen bom, passerte ikke bergenseren millionen, men han hoppet likevel opp premiestigen og endte med en sum på 511 000 kroner.

God stemning i stua

Etter TV-sendingen tok Sandtorv-Fitje telefonen. Han og en svært glad kone hadde nemlig sett Joker-trekningen på TV.

– Vi så jo at dere hadde ringt, derfor måtte vi se Lotto-trekningen for første gang på ... veldig lenge, sier han tankefullt og ler.

– Vi skjønte da at det mest sannsynlig var meg det var snakk om – en mann i 40-årene fra Bergen, pluss ubesvarte anrop, forklarer han. Mer rett kunne han ikke ha.

– Jeg vet ikke om hun ved siden av meg her kommer til å klare å sove i natt, men med meg er det nok ikke problem, fortsetter han og flirer.

Sandtorv-Fitje kunne garantere at han skulle unne seg noe, men i første omgang skulle premien brukes fornuftig:

– Jeg skal hvert fall nedbetale noe lån. Også blir det trolig ny bil. Det blir nok ikke drømmebilen, men en fornuftig bil.

Vi gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere vinnere hver uke

Det er ikke bare Joker-kandidaten som får grunn til å juble hver onsdag og lørdag: Over 40 000 spillere sikret seg denne gangen små eller store premier. Til sammen kunne åtte personer notere fem rette og sikret seg dermed 63 835 kroner i premie. 244 spillere kunne skilte med fire rette på sin Joker-kupong og 2 300 kroner rett i jakkeforet.

Onsdag ligger det ca. 2,5 millioner kroner i potten.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler