jokervinnerhistoriefremside

Joker-kandidaten knep toppgevinsten og ble millionær: – Jeg er helt satt ut

Det var en mann fra Oslo som ble trukket ut som Joker-kandidaten lørdag. Han fikk jokeren på det tredje tallet og stakk av med toppremien på 2 millioner kroner.

JOKER-JUBEL: En Oslo-mann gikk til topps på premiestigen og vant litt over 2 millioner kroner.Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:22. april 2023Endret:23. april 2023

Oslo-mannen, som er i 60-årene, var sikret 406 000 kroner i inngangspremie. Øverst på premiestigen lå 2 029 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Jokeren dukket opp

Vi fikk ikke tak i mannen før TV-trekningen. Derfor var det datamaskinen Embla som gjorde de logiske opp/ned-valgene.

Joker-kandidatens tallrekke, som leses fra høyre mot venstre, så slik ut:

0 - 6 - 4 - 2 - 5

Som vanlig begynte Embla på det bakerste tallet som var 5. Der gikk Embla ned, og der lå 2. På det neste tallet som var 2 gikk Embla opp, og der lå 6. På det tredje tallet som var 4 gikk Embla opp nok en gang, og der spratt jokeren frem. Dermed vant Oslo-mannen toppgevinsten på 2 029 000 kroner.

Mannen hadde ikke skrudd på telefonen da vi forsøkte å ringe ham tidligere på kvelden, men ved 20.30-tiden lørdag kveld fikk vi napp. Da vi fortalte at han var trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde vunnet litt over 2 millioner, ble han selvsagt strålende fornøyd.

– Det er ikke til å tro. Jeg er helt satt ut. Jeg kjenner igjen nummeret deres, så jeg tror jo på det, sier mannen.

– Dette er bare helt utrolig. Det er kjempemoro. Jeg har jo levert spill i noen år, men jeg har aldri trodd jeg skulle få denne telefonen. Det er en helt utrolig følelse, legger den nybakte Joker-millionæren fra Oslo til.

Han sier det er for tidlig å si hva han skal bruke gevinsten på.

– Det er litt vanskelig å svare på nå. Jeg har barn, og de skal få noen kroner. Hva jeg skal bruke resten på, skal jeg tenke over, sier mannen.

Mannen kjøpte kupongen på mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye Joker-sjanser onsdag

Førstkommende onsdag er det nye muligheter til å bli trukket ut som Joker-kandidaten. Da vil førstepremien være på ca. 1 million kroner.

Lykke til!

Joker
22. april 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler