eurojackpot

Klar for Eurojackpot-feiring hvis Telefonen fra Hamar ringer deg i kveld?

Mange nordmenn kan nok kategorisk som «sindige». Over 200 millioner kroner inn på konto kan imidlertid endre på det.

UVIRKELIG: Treffer du 5+2 rette i Eurojackpot, er det kanskje greit å dobbeltsjekke tallene med ei lupe …Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:11. mai 2023Endret:12. mai 2023

Ingen prikket inn 5+2 rette tirsdag, og dermed har førstepremiepotten vokst seg god og stor. En eventuell alenevinner vil rake inn ca. 231 millioner kroner fredag kveld.

Og skulle det ikke bli toppremie, er det også en anselig størrelse på andrepremiepotten – nemlig ca. 18 millioner kroner. Tirsdag klarte to spillere, en ungarer og en danske, å få inn 5+1 rette, og dermed ble det 5,2 millioner kroner til hver av dem i andrepremie.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Rolig kar fra Bærum

Det er også verdt å nevne at det trekkes ut en nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner hver trekning. Med andre ord garanteres det millionutbetaling til en norsk spiller, eller en andelsbank.

Tirsdag var det en mann fra Bærum som seg den nasjonale millionpremien. Vinneren tok ikke telefonen da vi ringte tirsdag, men dagen derpå kunne vi overlevere det glade budskapet. Bæringen tok det hele med knusende ro.

– Jeg er veldig glad. Tusen takk, sa den sindige millionvinneren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

«Hvorfor skal man feire alt mulig»

Det luktet ikke noen store umiddelbare utskeielser for Bærum-mannen. Han er for øvrig ikke alene om å droppe en feiring etter å ha fått Telefonen fra Hamar.

Norsk Tippings millionærundersøkelse – som ble publisert tidligere i år – fikk vi lignende svar på spørsmålet «Hvordan feiret du» av flere. Her er noen eksempler:

  • Feiret ikke. Var sliten etter hektisk jobbing. Ble litt utladet etter de ringte fra Hamar. Tok tidlig kvelden.

  • Gjorde faktisk ingenting.

  • Jobbet et par timer til, så var det rett hjem.

  • Hvorfor skal man feire alt mulig?

Andre reaksjoner var også ganske nedtonet:

  • Feiret med en seiersdans på verandaen.

  • Feiret med en ekstra porsjon fårikål.

Skulle du få Telefonen fra Hamar fredag kveld kan du selvsagt feire akkurat som du vil, men om premiesummen er på 200 millioner kroner, er det i hvert fall lov til å skeie ut litt.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler