flaxvinnerhistorie

KryssordFlax-vinner (30): – Trodde ikke på meg selv engang

En kvinne fra Hustadvika hadde vanskeligheter både med å bli trodd og å tro sine egne øyne da hun skrapte frem 750 000 kroner på KryssordFlax 1. april.

GANSKE UVIRKELIG: 30-åringen fra Hustadvika hadde vanskeligheter med å tro at Flax-premien var virkelighet..Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:6. april 2023

– Det var ganske uvirkelig, ler den glade 30-åringen fra Hustadvika i Møre og Romsdal når Norsk Tipping snakker med henne i etterkant av Flax-begivenheten.

– Det artigste var at det var ingen som trodde på meg.

Lotto-gevinst endte i Flax-premie

Flax-vinneren fortalte at hun innimellom skraper KryssordFlax dersom hun vinner litt i Lotto. Denne gangen hadde hun en premie på 50 kroner stående på spillekontoen som hun lørdag 1. april bestemte seg for å gi en Flax-sjanse.

– Jeg kjøpte først ett og vant femti kroner, så kjøpte jeg ett til, forklarer vinneren om veien til vinnerloddet.

– Jeg liker å kose meg med det, så jeg krysser av én og én bokstav. Plutselig poppet det opp tusen, så ti tusen og hundre tusen, før det til slutt ble sju hundre og femti tusen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Trodde skjermbildet var manipulert

Selv om premien var et faktum skulle det vise seg å bli vanskelig å dele den gode nyheten med de nærmeste, og ikke minst tro på det selv – det var tross alt 1. april.

– Jeg sendte et skjermbilde til mamma, men hun trodde jeg hadde manipulert bildet, flirer hustadvikkvinnen, som ønsker å være anonym.

– Jeg måtte vente til andre april før hun trodde meg.

Rett før Norsk Tipping snakket med Flax-vinneren hadde premien også kommet inn på konto.

– Jeg rakk å bli kvalm, humrer hun når hun beskriver den litt uvirkelige følelsen av å se kontoen vokse med 750 000 kroner – og selv om moren først beskylte henne for å fare med løgn hadde den generøse vinneren premieplanene klare:

– Nå skal jeg betale ned billånet og kjøpe en bil til mamma. Jeg har bestandig sagt at dersom jeg vinner en stor premie skal hun få en bil.

Vinnerloddet hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler