extra

Extra: Spenning på tirsdagskvelden

Hver tirsdag er det premiedryss i Extra. Den aller heldigste spilleren kan ende opp som Extra-millionær.

EXTRA: Dersom man spiller Extra, kan tirsdagskvelden by på litt ekstra hverdagsspenning - og kanskje en premie, dersom man har hellet med seg.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:13. september 2021Endret:3. januar 2023

Extra er et spill som på mange måter kan minne om evig-populære bingo, hvor tallrekker som kan forme rammer, bilder og brett skal krysses ut i forhold til hvilke tall som trekkes. I Extra har man hele 16 vinnermuligheter, og i tillegg trekkes en tilfeldig Extra-spiller som får tittelen som Extra-kandidaten og muligheten til å vinne inntil 2 millioner kroner.

Ble millionær og kona skrek som en stukken gris

Det ble spenning helt til de siste to tallene ved Extra-trekningen 7. september. Harry Mehl ble den tilfeldig uttrukne Extra-kandidaten. Han traff på de to siste tallene og karret seg til en millionpremie på nøyaktig 1 284 780 kroner. Det var han ikke rent lite fornøyd med.

(Harry Mehl jublet sammen med kona Tordis Marie Øvregaard Mehl, da han ble Extra-millionær. Foto: privat)

 - Dette er helt utrolig! Jeg har det så godt nå. Kona skrek som en stukken gris her. Jeg er egentlig ganske rolig, men kona er litt villere, sa Mehl da vi snakket med han etter forrige trekning, mens det ljomet full jubel i bakgrunnen.

Les mer om Mehl sin feiring og Extra-trekningen 7. september her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


Les også: – For mange er det en lettelse at vi ringer

Nye vinnermuligheter 14. september

Tirsdag er det igjen duket for Extra. For å være med å spille, må man levere en Extra-kupong innen spillefristen. Det kan gjøres i kiosk eller butikk og på mobil.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler