lottofremside

Lotto på lørdag: Hvis du ikke har lagret vinnernummeret 625 60 000 ennå, har vi noen gode forslag til deg

Noen Lotto-vinnere ønsker å unngå misforståelser hvis de får Telefonen fra Hamar lørdag kveld, og sørger for å lagre vinnernummeret. Gjør du?

VANSKELIG Å TRO: Det er ikke alle som tør å tro det er sant når Telefonen fra Hamar kommer lørdag kveld. Kanskje like greit å lagre vinnernummeret?Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:16. februar 2023

Det framstår kanskje noe optimistisk å lagre Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 på telefonen – i tilfelle det uvirkelige skulle skje: At vi ringer deg med millionbudskapet lørdag kveld.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Men i snitt er det flere enn tre nordmenn som får Telefonen fra Hamar hver lørdag kveld, der personen i den andre enden sier: «Gratulerer, du har blitt Lotto-millionær!» Norsk Tippings vinnerteam er ikke helt ukjent med at vinnerne ikke tror det de hører når denne gratulasjonen kommer. Mange tror de er utsatt for en spøk, eller at det kan være noen med lite edle hensikter som ringer.

Vi kan imidlertid love følgende: Lyser nummer 625 60 000 opp på din telefon, er det gode nyheter i vente – og du gjør lurt i å svare.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

«Ching-ching»

Norsk Tipping publiserte nylig «Millionærundersøkelsen». Her fikk vi sva fra over 500 nordmenn som har vunnet en millionpremie i et av Norsk Tipping spill i perioden 2017 til 2021.

Ett av spørsmålene vi stilte, var om vinnerne hadde lagret vinnernummeret 625 60 000. Sju av ti svarte nei, mens tre av ti svarte ja.

For de som hadde lagret nummeret, spurte vi om hva de hadde ført opp som «navn». Kanskje ingen overraskelse, men det flest svarte var «Norsk Tipping».

Men vi fikk også servert noen kreative navn fra noen vinnere. Her er noen av dem:

 • Yess, én gang til

 • Lykketelefon

 • Millionærklubben

 • Gevinst

 • Hamar ringer! Hurra!

 • Tjoohooo!

 • Ching-ching

 • Lucky day

 • You just got lucky

 • SVAR!!!!!

 • Lotto

LES OGSÅ: Millionærundersøkelsen: Slik svarte over 500 nordmenn om hvordan livet som millionær er

Jubel og tårer

Da har du kanskje blitt inspirert? I så fall foreslår vi at du lagrer 625 60 000 på telefonen først som sist, så er det ingen rom for tvil hvis du skulle få Telefonen fra Hamar lørdag kveld.

Og apropos lørdag kveld: Det er ca. 14 millioner kroner i Lottos førstepremiepott. Norsk Tippings vinnerteam er klar til å ringe de som eventuelt skulle prikke inn sju rette.

Forrige lørdag skjedde det relativt sjeldne, at kun én spiller klarte kunststykket å få alle sju tallene på sin kupong. Dermed ble kontoen fylt opp med 14,3 millioner kroner. Vinneren var en kvinne i 30-årene fra Stjørdal i Trøndelag – og hun hadde vanskeligheter med å ta innover seg milliongevinsten.

– Nå er det tårer og jubel her, altså. Jeg skjønner det ikke, utbrøt en rørt vinner.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

 • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler