lottovinnerhistorie

Leverte to like kuponger ved en feil - vant to 1. premier

Lørdag var det tre personer som prikket inn vinnerrekka i Lotto. Den ene hadde levert samme rekka to ganger og vant dobbel 1. premie - til sammen 7 210 510 kroner.

VINNERREKKA: Disse tallene ble trukket ut lørdag 2. april.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:2. april 2022Endret:3. januar 2023

Med tre nybakte Lotto-millionærer er vi nå oppe i 50 Lotto-millionærer så langt i 2022. 1. premien lørdag 2. april var på 3 635 235 kroner. Siden den ene vinneren hadde levert samme kupong to ganger, ble det altså dobbel gevinst på ham.

Dette er lørdagens Lotto-vinnere:

 • Mann fra Viken

 • Kvinne fra Tønsberg i Vestfold og Telemark

 • Mann fra Trøndelag

Slik reagerte de ferske Lotto-millionærene:

 • Mann fra Viken

Grunnen til at han leverte to ganger var ganske enkel. Mannen trodde nemlig ikke han hadde levert kupongen, så han leverte den like godt én gang til for å være helt sikker. Den var han heldig med, for mannen stakk av med to 1. premier og vant til sammen 7 210 510 kroner. - Det var litt tidlig på morgenen. Det var jo ikke meningen å levere kupongen to ganger. Men jeg var usikker på om jeg hadde levert den. Dette er en fast kupong jeg har hatt en god stund, forteller mannen. Vi fikk tak i ham på telefonen rett etter TV-trekningen. Han var midt i kakespising på en bursdag, og mannen var uvitende om at han var blitt Lotto-millionær. - Jeg føler meg veldig heldig nå. Og det er mange andre her på bursdagen som er glade. Dette var litt av en overraskelse å få, sier mannen, som ønsker å være anonym. 

Han leverte vinnerkupongene sine via mobilen. 

 • Kvinne fra Vestfold og Telemark

Kvinnen var allerede klar over gevinsten da vi ringte.

- Det var litt tilfeldig at vi så på trekningen i dag, vi bruker egentlig ikke gjøre det. Jeg kjente igjen tallene som ble lest opp, også sjekket jeg appen for sikkerhetsskyld.

Jeg ventet egentlig bare på en endelig bekreftelse fra deg, sier kvinnen.

Kvinnen har levert samme rekke i en årrekke.

- Jeg har levert de samme tallene så lenge jeg kan huske, så dette var gøy. 

- Hva skal pengene gå til?

- Vi får se, kanskje det blir ny bil.

Hun hadde levert vinnerkupongen via mobilen.

 • Mann fra Trøndelag

Tirsdag har vi fremdeles ikke fått tak i vinneren på telefon. 

Spillefrist for Lotto er lørdag kl. 18.00

Lørdagens vinnertall

Dette er tallene som ble trukket ut lørdag 2. april:

2 - 3 - 5 - 18 - 19 - 26 - 28

Tilleggstall: 34Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.PS: Snart er det Supertrekning i Lotto. Påskeaften trekker vi rundt 50 ekstra Lotto-millionærer som vinner 1 million kroner - og det er i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen.

Les mer: Tenk å ringe 50 millionvinnere på én kveld

Nye sjanser neste lørdag

Lørdag 9. april er det nye sjanser for å bli Lotto-millionær. Dersom man er alene om å få sju rette, kan man vinne ca. 14 millioner kroner.

 Lykke til!


            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. 

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 12 036 126

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 193

 • Antall millionpremier i 2021: 162 (inkludert andelsbankvinnere)

 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 33 315 565 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her    


Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

 • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler