extra

Lyst på en litt Extra spennende tirsdag?

Kanskje er det du som sitter med hjerteklapp og blir svimmel om du blir trukket ut til Extrakandidaten. Da kan du vinne 2 millioner kroner. 

EXTRA SPENNING: Du får hele 16 vinnersjanser om du kjøper en Extra-kupong! Bli med å sett en ekstra spiss på tirsdagen.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:18. mars 2018Endret:2. januar 2023

- Jeg er helt lamslått, svett er jeg og har hjertebank attpåtil. Herlighet så gøy, jublet forrige ukes Extra-millionær.

Spill Extra og bli med på spenningen du også!

Extra mange vinnersjanser

Tirsdag er Extra-dag. Som vanlig har du hele 16 vinnersjanser per kupong, og hver tirsdag blir én heldig spiller trukket ut som Extra-kandidaten, og kan vinne hele 2 millioner kroner.

Denne spilleren trekkes ut tilfeldig blant alle som har spilt Extra før tirsdag klokken 17.00.

Størrelsen på premien til Extra-kandidaten avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av dem som vinneren har på sitt spillbrett, øker premien - opptil 2 millioner kroner.

Millionær mens hun ventet på bussen

Det var nettopp Extra-kandidat Linda fra Bergen ble trukket ut som forrige tirsdag. Hun fikk Telefonen fra Hamar når hun satt på bussen på vei hjem.

- En blir jo helt satt ut av å få en slik telefon når man sitter på bussen, det er jo helt fantastisk, fortalte Linda, som måtte stå av på busstoppet for å få med seg trekningen. 

Det gikk riktig så bra for Lindas del, hun ble Extra-millionær og skal nå unne seg en ekstra fin ferietur. Les mer om Linda og hennes spennende tirsdagskveld.

Kanskje du blir den neste som kan juble for en Extra fin tirsdagskveld? Husk å spille før tirsdag klokken 17.00

Spill Extra her

PS: Nå er Grasrotandelen enda mer verdt. Du kan gi 7 prosent av din spillerinnsats til din grasrotmottaker, uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Vinnersjansen for å bli Extra-kandidaten er 1:360.000 per kupong.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 1 770 079

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 68 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2022: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 2 000 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler