flax

Mamma fortjener alt - også litt Flax

Søndag 9. februar er det mamma som er i fokus når vi feirer morsdag. Fortjener din mamma litt ekstra Flax er et Flax-lodd den perfekte morsdagsgaven.

MORSDAG: Kake, blomster og Flax på morsdagen?
Forfatterbilde Norsk TippingMarthe Emilie MandalIgesundPublisert:29. januar 2020Endret:2. januar 2023

Førstkommende søndag er det morsdag. Kanskje du har planer om å gjøre litt ekstra stas på din egen mor?

Et egettegnet kort fra minstemann eller ei kake fra den bakeglade er en hyggelig gave. Har du fylt 18 år og kan kjøpe Flax-lodd, er det kanskje en idé å gi henne det som en spennende morsdagsgave. Det er ikke mye som skal til for å si "Takk for alt du er for meg", men det betyr mye for den som mottar gaven.

Gavene kan være så mangt. Har du fylt 18 år og kan kjøpe Flax-lodd, kan for eksempel MillionFlax-lodd være en enkel gave - som fort kan bli stor.

Du kan komme langt med Flax, for har du en riktig heldig mamma blir hun Flax-millionær på selveste morsdagen.

Spill og kjøp Flax her.

Kreativ morsdag med MillionFlax

Hvordan vil du overrekke MillionFlax-loddet til mor på morsdagen? Her er det mange muligheter til å være kreativ og vise litt ekstra omsorg for mor.

Flax-loddet kan være pakkelapp på morsdagsgaven eller morsdagsbuketten. Eller du kan også legge ved et MillionFlax i morsdagskortet. Skal du kokkelere for mor på dagen hennes kan du overraske med et MillionFlax på tallerkenen. 

Kun fantasien setter grenser!

Skrap Flax her.

Farsdagsgave ga 20 000 kroner i måneden i 20 år

Kanskje har din mamma like mye flaks på morsdagen, som den heldige Fredrikstadmannen hadde på farsdagen for noen år tilbake? Han vant i Flax for Livet, på et på lodd han fikk i farsdagsgave.

- Det er en dag jeg vil huske resten av livet, sa den heldige mannen.

- Vi var veldig heldige den dagen. Når du skraper så tror du ikke at skal vinne, men når vi fant ut at vi hadde vunnet så begynte pumpa å gå ganske hardt hos meg, sa han.

Spill og kjøp Flax her.

Lykke til, mamma!

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler