jokervinnerhistorie

Mann vant over 900 000 kroner i Joker: – Gleden er stor

En mann (61) fra Klepp i Rogaland ble lørdagens heldigste Joker-spiller da han ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat og vant 966 000 kroner.

JOKER-GLIS: Trønderen kunne smile bredt etter at han onsdag kveld gikk til topps i Joker.Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:14. januar 2023Endret:15. januar 2023

Rogalendingen var sikret inngangspremien på 586 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 2 928 000 kroner.

– Tuller du med meg? sa mannen da han fikk vite at han var kveldens Joker-kandidat.

Mannen pleier ikke å spille Joker fast, men visste godt hva det gikk ut på å bli trukket ut som Joker-kandidaten.

– Jeg tror likevel at jeg overlater valgene til Embla. Da er det ikke min egen skyld hvis det ikke går veien, ler mannen.

Nesten en dobling av premien

Det ble derfor datamaskinen Embla som skulle ta de logiske opp/ned-valgene for Joker-kandidaten-

Mannens tall var disse: 1 - 5 - 7 - 2 - 6

Dessverre ble det bom på det første og fjerde tallet, noe som resulterte i at det ikke ble noen toppremie på kleppsbuen. Likevel gikk han to steg opp på premiestigen og endte med en premie på 966 000 kroner - nesten en dobling av inngangspremien.

Her finner du resultatene for Joker.

LES MER: Millionærundersøkelsen: Slik svarte over 500 millionærer

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ville tatt de samme valgene

Rogalendingen var svært fornøyd med å vinne over så mye.

– Jeg har sett på trekningen, så gleden er stor, forteller han glad.

Til tross for at han ikke gikk helt til topps på premiestigen er mannen veldig fornøyd med premien på godt over 900 000 kroner.

– Det hadde nok ikke blitt noe annerledes om jeg ble med på trekningen selv. Jeg ville tatt akkurat de samme logiske valgene som Embla, så premien hadde nok blitt den samme, forteller 61-åringen fornøyd.

Mannen forteller at han ønsker å bruke det meste av premien til nedbetaling av gjeld. Om han skal kjøpe seg noe annet for pengene som blir igjen, må han tenke litt på.

– Det blir lån og gjeld i første omgang, så får jeg se litt etter hvert om jeg skal bruke litt av premien på noe annet, avslutter mannen.

Kupongen kjøpte han på internett.

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie i kveld. Over 60 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige vinnere. Blant disse var det ni spillere som hadde 5 rette og sikret seg hver sin premie på 59 230 kroner.

Nye Joker-sjanser lørdag

Du trenger ikke vente helt til lørdag for neste Joker-trekning. Allerede førstkommende onsdag er det duket for nok en Joker-trekning – da i forbindelse med Vikinglotto. Siden kveldens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 1 962 000 kroner. Potten vil da ligge på ca. 3 millioner kroner. 

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler