eurojackpot

Mann i 30-årene ble Eurojackpot-millionær: – Dette er helt fantastisk

Tirsdag ble en mann i 30-årene overrasket med Telefonen fra Hamar. Fredag sitter vi klare til å forhåpentligvis ringe én eller flere nye Eurojackpot-millionærer.

MILLION-TELEFON: Fredag sitter vi klare med Telefonen fra Hamar.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:10. juli 2024

Tirsdag stakk en tysk vinner av med hele førstepremiepotten på godt over 1,12 milliarder kroner. Dermed stiller vi med en rykende fersk Eurojackpot-pott på ca. 114 millioner kroner til fredagens trekning.

Selv om ingen nordmenn endte opp med de største premiepottene tirsdag, fikk vi likevel en norsk Eurojackpot-millionær. Ved hver Eurojackpot-trekning kjører vi alltid i gang en egen tilleggstrekning hvor premien er 1 million kroner. I denne norske trekningen trengs det ingen rette tall. Det eneste som gjelder er å ha spilt Eurojackpot innen spillefristen samme kveld.

Tirsdag var det en heldig mann i 30-årene fra Meløy i Nordland som trakk det lengste strået og fikk en uventet beskjed fra Hamar.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Ble millionær i campingvogna

– Hå, hå, hå! Takk, takk! Det er ikke verst, svarte mannen, som laget mat i campingvognen da han selv fikk servert millionbeskjeden.

– Jeg er i Sverige med familien. Jeg skulle gått ut og ropt høyt at jeg hadde vunnet, men jeg drøyer det til jeg ser premien på konto, flirte han.

Hva premien skulle brukes til trengte han litt tid til å tenke over, men at dette var svært gode nyheter trengte han ikke dvele over.

– Dette er helt fantastisk, jublet han til slutt.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Norsk premierekord

Som fersk millionvinner ble mannen fra Meløy Eurojackpot-millionær nummer 670 her til lands. Så langt i år har 67 norske Eurojackpot-millionærer fått Telefonen fra Hamar.

Den som foreløpig har fått den største overraskelsen, bokstavelig talt, er en kvinne fra Østlandet som satte premierekord da hun vant førstepremien på 1,36 milliarder kroner 16. januar i år.

– Det har vel ikke gått helt opp for meg. Jeg har ikke sovet et eneste sekund i natt. Men jeg har det bra, altså, svarte milliardvinneren da vi tok en ny prat med henne dagen etter den store kvelden.

– Det er en ufattelig sum. At det skulle være akkurat jeg som vant, klarer jeg ikke helt å ta innover meg. Det er helt utrolig.

Vinnersjansen for førstepremie i Eurojackpot er av det relativt håpløse slaget. Å prikke inn 5+2 rette gir en teoretisk sjanse på ca. 1:140 millioner per rekke. Forklart på en annen måte: Det er 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke. Den ferske Eurojackpot-milliardæren hadde med andre ord funnet en bitteliten nål i en gedigen høystakk. Det var hun veldig klar over.

– Jeg har hatt gullhår. Gullhår overalt, kommenterte hun.

Ca. 114 mill. fredag

Siden den ekstremt heldige tyskeren sikret seg milliardpremien tirsdag, kan vi garantere at det ikke blir noen ny milliardvinner her til lands fredag. Vi er derimot mer enn klare til å ringe nye Eurojackpot-millionærer.

Førstepremiepotten er som nevnt på ca. 114 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 21 millioner kroner. Kanskje snakkes vi?

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler