flaxvinnerhistorie

Martin (19) vant splitter ny Volvo

Sommerferieplanen til Martin Olsen Kolberg (19) var å skru bil. – Det blir nok satt på vent nå, kan han meddele etter å ha vunnet en splitter ny Volvo XC40 på BilFlax. 

FORNØYD: Martin Olsen Kolberg skrapte seg frem til en splitter ny Volvo. Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:31. juli 2023Endret:2. august 2023

Martin Olsen Kolberg (19) stakk av med splitter ny Volvo XC40 etter å ha skrapt BilFlax.  

– Jeg hadde noen kroner på spillekonto og tenkte gi det en sjanse. Det var helt tilfeldig at jeg valgte BilFlax, jeg trykket bare på det første skrapeloddet jeg så. 

– Jeg måtte vise det til en ved siden av meg, vi visste ikke helt hva vi skulle tro. Ingen av kompisene mine tror på dette her, og dama mi har egentlig ikke trodd på meg før nå, sier han spøkefullt i telefonen med oss mens kjæresten sitter ved siden av. 

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Endring i sommerplanene 

Martin har sin første ferieuke, og planen for sommeren har vært å skru bil. Det blir nå satt litt på vent, ifølge vinneren.  

– Det blir nok litt andre planer nå. En bilferie med kjæresten, kanskje. Planen var jo å skru bil, men nå får jeg jo en ferdigskrudd en, humrer vinneren. Akkurat når og hvor turen går vet han ikke, men at det nok blir litt spontant. 

Godt kjent med Volvo 

Martin jobber som oppretter hos Nardo Melhus Bilskade, og kjenner til Volvo godt. 

– Jeg er på andre året som lærling. Jeg jobber jo med blant annet med å fikse Volvo, så det merket er kjent for meg. Dette ble jo en fin avslutningsgave på læretiden, kan man si. 

– Jeg har skrapt BilFlax før, men det er ikke så ofte jeg spiller. Det hender jeg leverer Eurojackpot. 

– Ble det noe feiring? 

– Det ble ikke store feiringen, men det ble da en kinotur med kjæresten. 

Førstemann til å skrape frem en splitter ny Volvo XC40 var Kristian Skoge fra Ytre Enebakk. Martin Kolberg Olsen ble den femte vinneren på digital Flax.

Vi fikk nylig den første vinneren på fysisk BilFlax. Det var en kvinne fra Farsund som ble den heldige. Hun holdt først på å kaste vinnerloddet i søpla.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Seks kjappe fakta om Volvo XC40

Litt nyttig info vi tenker du kanskje ønsker å vite om din nye favorittbil:

  • Vinnerbilen går under det «beskjedne» navnet: Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate og er en kompakt SUV.

  • Som navnet røper: Det er en elbil.

  • Den kan kjøre opptil 428 km. før du må finne en ladestasjon.

  • Den har firehjulstrekk.

  • 408 hester skjuler seg under panseret.

  • Verdien på vinnerbilen er på ca. 658 000 kroner.

Ny Volvo i sommer?

Nå har vi endelig sluppet løs årets BilFlax-lodd. I butikker, kiosker og bensinstasjoner landet rundt ligger det ferske lodd som venter på å bli skrapet. Har du ekstra flaks kan det være deg som ender opp med en helt ny Volvo XC40.

Lykke til!

Vinnersjanse toppremie BilFlax er: 1:160 020. (Les mer om vinnersjanse i Flax og forskjellen mellom fysiske og digitale lodd i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler