eurojackpot

Mer enn 20 Eurojackpot-millionærer hittil i juli

Til sammen 23 spillere har vunnet milliongevinst i Eurojackpot så langt i juli – fem av dem er nordmenn. Tirsdag er det nye muligheter når ca. 456 millioner kroner venter i førstepremiepotten.

MANGE VINNERE: Så langt i juli har flere Eurojackpot-spillere, både her til lands og i de andre medlemslandene, vunnet fine premier i Eurojackpot.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:10. juli 2023Endret:11. juli 2023

De to Eurojackpot-trekningene så langt i juli har ikke sørget for noen førstepremievinnere, verken her til lands eller i noen av de andre medlemslandene.

Tirsdag er det igjen nye muligheter i spillet med de store pottene, når ca. 456 millioner kroner venter i førstepremiepotten, ca. 19 millioner kroner i andrepremiepotten og sist, men ikke minst den norske tilleggspremien på 1 million kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

23 millionvinnere så langt i juli

På to Eurojackpot-trekninger i juli måned har til sammen seks spillere sikret seg hver sin bit av andrepremiepotten, mens 15 spillere har blitt millionvinnere av tredjepremien. To nordmenn har også sikret seg hver sin millionpremie i den nasjonale premien på 1 million kroner.

Forrige tirsdag vant tre nordmenn milliongevinst i Eurojackpot. En mann (48) fra Trondheim var en av totalt tre spillere som gjetter 5+1 rette. Trønderen delte premien med en polakk og en tysker, og sikret seg en premie på 5 296 485 kroner.

I samme trekning kunne en mann fra Gjøvik i Innlandet juble etter at han vant 1 243 600 kroner i tredjepremie. En finne og fire tyskere sikret seg også hver sin tredjepremie.

Tre dager senere, i fredagens trekning, fikk vi igjen en norsk tredjepremievinner. Denne gangen var det en kvinne fra Oslo som delte tredjepremien med ni utenlandske spillere og sikret seg nøyaktig 1 344 020 kroner.

I tirsdagens trekning vant en kvinne i 50-årene fra Bærum den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. I fredagens trekning var det en mann, også han fra Bærum, som sikret seg den nasjonale millionen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Halvannen måned siden forrige norske storvinner

Det nærmer seg to måneder siden vi hadde en stor Eurojackpot-vinner her til lands. 23. mai i år var en nordmann alene om å prikke inn 5+1 rette og vant dermed hele andrepremiepotten på 12 923 340 kroner alene. 

Norsk Tipping kom ikke i kontakt med vinneren på trekningskvelden. Dagen etter var han derimot kjapp til å svare på Telefonen fra Hamar.

– Jeg har vært søkk heldig. Hjertet på kjerringa holdt på å sprette ut, lo millionvinneren som bokstavelig talt ble mangemillionær over natta.

Mannen hadde vært langt inne i drømmeland da Norsk Tipping forsøkte å få tak i han på trekningskvelden.

– Kanskje det var derfor jeg sov så godt i natt? Det var bra at jeg ikke hørte telefonen, da hadde jeg nok ikke fått sove, humret mannen.

Premien hadde han og kona også noen planer for:

– Nå blir huset og bilen betalt ut. Bilen begynner å bli litt gammel, så vi får se der. Så har vi barn og barnebarn som må få litt. Og så blir det nok en tur til København. Vi pleier å gjøre det, men tenkte at vi ikke hadde råd i år. Ellers må vi la det synke litt inn.

Tirsdagens førstepremiepott

Tirsdag 11. juli er det klart for ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten vil da ligge på ca. 456 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 13 millioner kroner. I tillegg er det som vanlig den nasjonale trekningen, hvor en tilfeldig norsk spiller med gyldig kupong trekkes ut. Premien er 1 million kroner.  

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler