flaxvinnerhistorie

Vant toppremien på MillionFlax 1. april: – Ingen trodde på meg

Fjorårets Flax-lodd ble til én million kroner for en heldig kvinne i 30-årene fra Oslo da hun dro i butikken for å veksle dem inn. I skrapefelt nummer to på nytt lodd dukket toppremien opp.

KAN BLI STOR PREMIE: Vunnet en mindre Flax-premie? Husk å levere inn Flax-loddene; de kan, om du er ekstremt heldig, bli til noe mye større.Foto: Steinar Bjørnsson, Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:2. april 2023Endret:3. april 2023

– Jeg hadde én Flax Julekalender og ett MillionFlax-lodd liggende fra i fjor, forteller osloenseren når Norsk Tipping ringer for å gratulere med premien.

– De hadde ligget en stund, så jeg tok dem med meg på Meny Kringsjå for å bytte dem i nye, forklarer hun. I skrapefelt nummer én var det ingenting, men i felt nummer to dukket det opp tre millionsymboler.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Trodde millionpremien var aprilspøk

En millionpremie kan være vanskelig å ta innover seg på hvilket som helst tidspunkt, men en millionpremie på 1. april er det kanskje ekstra lett å være skeptisk til. Osloenseren forteller at det absolutt var noe hun og de rundt henne tenkte på da hun skrapte frem premien.

– Alle snakket om det. Ingen trodde på meg da jeg fortalte om det, ler hun.

– Jeg måtte tilbake på Meny med en gang for å sjekke om det faktisk stemte.

Som sagt, så gjort, og millionpremien ble dermed raskt et faktum. Nå ville det bli kjøpt inn ny-gammel bil, ifølge vinneren.

– Jeg tenker bruktbil, noe reise, og så sparing, i den rekkefølgen, smiler hun.

Norsk Tipping gratulerer!

PSST! Vi ringer ca. 48 ekstra Lotto-millionærer i årets første Supertrekning

Syv toppremier har gått — tre gjenstår

Den ferske millionæren fra Oslo er den sjuende til nå på fysisk MillionFlax. Dermed er det tre toppremier igjen på disse loddene rundt omkring i Norge. MillionFlax fås kjøpt hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet.

MillionFlax kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider – da med noe mindre skrapestøv.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler