flaxvinnerhistorie

Millionflax: Skrapte frem 1 million kroner da hun ryddet i skuffen

En opprydning blant Flax-loddene som hadde samlet seg i en skuff hos en kvinne (56) fra Trondheim, skulle vise seg å resultere i både rydde-motivasjon og 1 million kroner.

FEM VINNER-LODD IGJEN: Kvinnen fra Trondheim ble den femte vinneren av toppremien på MillionFlax i vår- og sommerutgaven. Det betyr at det fortsatt er fem millionpremier igjen der ute på fysisk MillionFlax.Foto: Christian Dybendahl, Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:22. februar 2023

— Det var litt av en overraskelse. Jeg ble veldig sjokkert, humrer trønderen glad når Norsk Tipping ringer for å gratulere.

Ikke siden avslutningen på fellesferien i fjor sommer har det blitt skrapt frem en toppremie på vår- og sommerutgaven av fjorårets MillionFlax-lodd. Trondheim-kvinnen er den femte til å skrape frem toppgevinsten på fysisk MillionFlax i denne utgaven av loddet, som hun altså hadde hatt liggende en god stund.

Vinnerloddet lå bortgjemt i en skuff

Trønderen forteller at hun i en skuff hjemme hadde gjemt bort flere uskrapte Flax-lodd og at hun en ettermiddag bestemte seg for å rydde skuffen og dermed skrape loddene.

— Jeg tenkte at jeg burde skrape alt som lå der, slik at jeg kunne levere de inn igjen før de eventuelt gikk ut på dato.

Allerede på det første loddet fikk kvinnen en gledelig overraskelse som nok gjorde rydde-motivasjonen enda større.

— På det første loddet skrapte jeg frem tre symboler der det sto 1 million. Det ble en veldig god motivasjon til å fortsette, smiler hun glad.

— Jeg måtte få flere til å sjekke loddet om det virkelig var tre symboler med 1 million på det.

På spørsmål om hun har noen planer for premien, forteller kvinnen at den skal bli til glede for flere:

— Jeg skal dele premien med sønnene mine. De skal få noen kroner hver.

Tør ikke å kjøpe Flax-lodd i gave

Tidligere har den ferske Flax-millionæren pleid å kjøpe Flax-lodd i gave. Det er hun ikke sikker på om hun skal fortsette med.

— Jeg pleier egentlig ikke å kjøpe Flax-lodd så ofte. Mest til andre og kanskje spesielt som gaver. Jeg vet ikke helt om jeg tør å fortsette med det nå etter at jeg plutselig skrapte frem toppremien selv, småler hun.

— Jeg vurderte å gi bort akkurat dette loddet i morsdagsgave, men bestemte meg for å heller kjøpe et nytt. Jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å beholde akkurat akkurat dette loddet nå.

Den blide trønderen forteller at hun heller ikke kommer til å la uskrapte Flax-lodd bli liggende bortgjemt i tiden fremover. Hun har følgende oppfordring:

— Det er lurt å skrape de flax-loddene man har. Ikke la de ligge i en skuff og bli glemt. Plutselig er det en premie på dem.

Vinnerloddet ble kjøpt hos Rema 1000 Saupstad.

LES MER: Vant du i jula? Husk å levere inn MillionFlax-loddet

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nå kan du heve Flax-premien din selv på mobilen

Dermed kan du få pengene rett inn på spillerkonto og derfra overføre de til egen bankkonto. Tjenesten er tilgjengelig for IOS og snart også Android.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2021: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler