flax

MillionFlax: Tenk om gavelappen inneholder 1 mill.

Visste du at du kan bruke MillionFlax som «til-og-fra-lapp»? Sju vinnere ble Flax-millionærer i jula i fjor. Kanskje hang den gjeveste presangen utenpå julegaven ...

GAVMILDT: Tenk om du gir bort en million til jul.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:22. november 2023Endret:13. mars 2024

Visste du at vi fikk 44 nye Flax-millionærer i fjor? (tallene gjelder for både fysiske og digitale lodd) 7 av disse vant i jula. Kanskje kan noen av dem takke en «tante Anne» for at hun piffet opp den myke pakken med et MillionFlax?

Vant 1 mill. på gaven fra onkelen

En av dem som ble Flax-millionær i jula i fjor var en mann fra Steigen i Nordland. Han kan ikke takke en «tante Anne», men onkelen fikk seg nok en real klem.

– Loddet var en julegave fra onkelen min, men vi ventet litt med å skrape det da vi hadde fått flere som vi ville skrape sammen. Jeg satt sammen med samboeren da millionen dukket opp, fortalte den glade mannen til Norsk Tipping den gangen.

Det var på tredje juledag at han til slutt endte med å skrape frem millionen. Han hadde nettopp rukket å komme seg hjem fra Bunnpris-butikken hvor han hevet vinnerloddet, før han fikk en telefon fra Hamar. Forståelig nok var han derfor fortsatt lettere sjokkert over hvordan dagen hadde utspunnet seg.

– Det føles uvirkelig. Det tar nok litt tid før det synker inn, kunne han opplyse.

Premien skulle brukes fornuftig.

– Nå skal jeg betale ut en bil i første omgang, og så tenker jeg det blir en tur i banken for å rådføre meg litt der.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

«MillionFlax-hack»

Vårt beste «MillionFlax-hack» for julen er: Fest MillionFlax-loddet i gavebåndet, så har du både en litt mer spennende «til-og-fra-lapp» og en liten ekstragave.

Visste du at MillionFlax faktisk er designet for å kunne brukes på denne måten? Joda, på baksiden er loddet trykket med et «til-og-fra-felt» og i høyre hjørnet er det et hull for gavebåndet.

Tenk om du ender med å gi bort eller få 1 million kroner i jula ...

God jul og lykke til med skrapinga fra Flax!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler