flaxvinnerhistorie

Katteslagsmål førte til millionpremie

Kvinnen i 30-årene hadde en strevsom uke med kattepleie etter at pus hadde havnet i slagsmål. En oppmuntringsgave i form av MillionFlax-lodd snudde det hele. 

MILLIONFLAX: Katten Robin sine rampestreker ledet til millionpremie på matmor.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:1. september 2019Endret:2. januar 2023

Det er sjelden vare at kvinnen fra Hordaland spiller, men hell i uhell skjer. Faren til Flax-vinneren trappet opp med MillionFlax for å muntre opp datteren som passet den slagne katten Robin etter et katteslagsmål.

Skrapte på senga

- Det er så rart. Den siste uken har vært tung da katten Robin har trengt ekstra mye omsorg. Pappa kom på besøk  med to MillionFlax, som jeg lovte å skrape på sengen. Det var en slags oppmuntringsgave, forteller kvinnen, som overholdt lovnaden om å skrape MillionFlax på senga. 

Og slik ledet katteslagsmålet til en millionpremie for kvinnen i 30-årene. Vinneren forteller at premien gir en god trygghet.

Robin er i bedring

- Jeg er nyutdannet illustratør, og ser veldig lyst på tilværelsen framover. Jeg skal følge drømmen og fortsette som illustratør. Det er helt fantastisk! utbryter hun.

Hun kan nå glede seg til at kontoen fylles med 1 million kroner. Og katten Robin? Han har det mye bedre, konstaterer den nybakte millionæren. 

Les også: 25 kroner ble til 1 million: - Det er faktisk mulig!  Vi gratulerer så mye til kvinnen og ønsker katten fortsatt god bedring!

Vinnerloddet ble kjøpt hos Kiwi Moberg.

Blir du den neste MillionFlax-vinneren?

Drømmer du om å skrape frem tre like millionsymboler? For bare 25 kroner kan du bli med på Flax-spenninga. Tenk om du blir den neste som skraper frem 1 million kroner. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et MillionFlax, ta deg en pause og skrape i spenning. 

Les også: Nytt MillionFlax ute nå

MillionFlax har nå nytt utseende og du finner de i kiosk eller butikk. Du kan også skrape MillionFlax digitalt på nett eller via Norsk Tipping sin app.

Lykke til!

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler