flaxvinnerhistorie

MillionFlax-vinneren lo hele kvelden: – Nå blir det kajakk

Sesongens første millionvinner i julekledd MillionFlax feiret med sjokoladepenger, alkoholfri champagne og masse latter.

MILLIONÆR: Ei lattermild dame fra Hallingdal kunne slippe jubelen løs etter å ha vunnet 1 million kroner på MillionFlax jul.Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:18. november 2021Endret:3. januar 2023

Sent onsdag kveld bestemte en kvinne fra Ål i 50-årene seg for å kjøpe et MillionFlax-lodd via Norsk Tippings app. Plutselig satt latteren veldig løst hos kvinnen.

En latterfull vinnerreaksjon

– I dann og vann så hiver jeg inn en Lotto-kupong, også fikk jeg lyst til å kjøpe et MillionFlax. Jeg trykket på knappen «skrap alt» også dukket det opp 10 000, 50 og så kom 1 000 000 tre ganger på rad. Det føltes helt euforisk!

Torsdag morgen hadde kvinnen tatt kontakt med Norsk Tippings kundeservice for å få premien bekreftet.

– Jeg har sovet i natt, men jeg lo i hele går kveld. Også har jeg egentlig ledd i hele dag, sier kvinnen mens hun fortsetter å le.

LES OGSÅ: Flax 50X Pengedryss: Tre millionvinnere på 10 dagerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Feiret med sjokoladepenger og champagne

Kvinnen fra Ål er den første som stikker av med toppremien med årets MillionFlax kledd i juledrakt, og den glade kvinnen hadde allerede startet feiring torsdag morgen:

– Jeg har gode kolleger som har gitt meg mange gode klemmer i dag. Vi har feira med sjokoladepenger og alkoholfri champagne, flirer kvinnen, mens kollegene ler i bakgrunnen. Og feiringen skulle fortsette hjemme med familien samme dag.

– Dette er så gøy! Jeg håper det er flere som får oppleve dette. Jeg skal bruke pengene med omhu, men én ting er sikkert: jeg skal unne meg en kajakk! Det har jeg ønsket meg lenge, så det blir førsteprioritering til våren, sier den blide Flax-millionæren.

Vi gratulerer!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler