Monsterpotten på 818 millioner gikk!

Monsterpotten på 818 millioner gikk!

POTTEN GIKK: Hele fem heldige soillere delte 1.premiepotten i Eurojackpot på 818 millioner kroner første fredag i 2017.

Foto: Colourbox

Monsterpotten på 818 millioner gikk!

Første fredag i 2017 var altså dagen hvor rekordpotten på 818 millioner kroner i Eurojackpot skulle gå. Hele fem heldige spillere delte potten!

Det ble altså spilt om hele 818 millioner kroner i Eurojackpot fredag 6. januar. Trekningen resulterte i fem fantastisk heldige vinnere som delte gigantpotten. 161.762.400 kroner finner veien til disse heldige om få dager.

Det befinner seg for øvrig ingen nordmenn blant de heldige. Tre tyskere, en danske og en nederlender kan nå sprette sjampagnen og feire det nye året en gang til.

 

"Normal" pott neste uke

Ettersom den store 1.premiepotten gikk i kveld, vil vi få en mer "normal" pott om en uke, altså fredag 13. januar. Da vil den ligge på ca. 90 millioner kroner.

 

Ny nasjonal premie

Denne fredagen hadde vi premiere på den nye nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot. Alle norske spillere er med i trekningen om en million kroner, samt et reisegavekort på 100.000 kroner.

Her kan du lese om den første vinneren av den nye nasjonale premien. 

 

Spill Eurojackpot her!

(Vinnersannsynlighet førstepremie er 1:95 mill. per rekke. Vinnersannsynlighet ukentlig millionpremie er i gjennomsnitt 1:550.000 (avhengig av antall innleverte rekker)