Vant en million og reisegavekort

Vant en million og reisegavekort

NY NASJONAL PREMIE: En heldig mann fra Mandal i Vest-Agder ble den aller første som vant den nye nasjonale premien på e million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner fredag 6. januar.

Ill: Kjersti Skåret/Norsk Tipping

Vant en million og reisegavekort

Den aller første nasjonale premien på en million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner i Eurojackpot ble delt ut i kveld. En mann i 30-årene fra Mandal ble den første heldige til å få kloa i den flotte premien.

- Å herre gud! Dette blir virkelig en god helg! 

Den glade mannen i 30-årene fra Mandal hadde ikke fått med seg at den norske tilleggspremien i Eurojackpot var blitt endret til noe mye større enn en eksklusiv reise fredag 6. januar. Da vi ringte for å fortelle om at han var den første nordmannen til å vinne den nye nasjonale premien, var det reisegavekortet på 100.000 kroner som først ble presentert for ham. Litt senere fortalte vi ham at han i tillegg hadde vunnet en million kroner.

- Så jeg har vunnet både et reisegavekort OG en million kroner? Oioi, dette blir absolutt en utrolig fin helg, utbrøt den glade mannen. 

 

Les om den nye nasjonale premien i Eurojackpot her!

 

Maldivene og større hus

- Jeg og samboeren har lenge drømt om å dra et par uker til Maldivene. Det tror jeg faktisk at vi kan realisere nå. Nei, nå kan jeg nesten ikke vente med å ringe samboeren min, altså!

Den nybakte Eurojackpot-millionæren har også planene klare for millionpremien:

- Nå blir det nok oppgradering av bolig! Vi har så vidt begynt å tenke på å skaffe oss et større hus, og denne premien kommer virkelig godt med, kunne den heldige mannen fortelle. Vinnerkupongen leverte han via mobil siste dag i 2016, og ellers ønsker han å holde seg anonym.

Vi gratulerer vinneren med den aller første tilleggspremien på en million kroner pluss reisegavekort, og vi ønsker ham og samboeren god tur til Maldivene!

 

Spill Eurojackpot her!

 

Monsterpotten gikk!

Det var flere som kunne slippe jubelen løs etter kveldens Eurojackpot-trekning. Den gigantstore førstepremiepotten på 818 millioner kroner ble vunnet. Her kan du lese mer om kveldens aller heldigste!

 

(Vinnersannsynlighet førstepremie er 1:95 mill. per rekke. Vinnersannsynlighet ukentlig millionpremie er i gjennomsnitt 1:550.000 (avhengig av antall innleverte rekker))