Nabolaget fredag: Hvem vinner 1 mill. på egen adresse?

Nabolaget fredag: Hvem vinner 1 mill. på egen adresse?

NABOLAGET: Hvor ender Nabolaget-millionen opp på fredag?

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Nabolaget fredag: Hvem vinner 1 mill. på egen adresse?

Omgivelsene vender mot høst, men Nabolaget forblir: Her er det fortsatt trekninger hver dag hele uka, med millionpremie på fredager.

Høsten har for alvor meldt sin ankomst og med det følger synkende temperaturer, flere lag med klær, flotte høstfarger, kortere og mørkere dager. I Nabolaget er imidlertid ingenting forandret: Her er det fortsatt trekning hver dag med mulighet for å vinne 10 000 kroner.

Ekstra spennende er det på fredager: Da trekkes det ut seks nabolag hvor fem av spillerne får en hovedpremie på 100 000 kroner, og ett nabolag der én heldig spiller sikrer seg 1 million kroner. 

De nærmeste spillende naboene til hovedvinnerne får også premier: Alt fra 100 000 kroner til en femtilapp deles ut basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

– Du har gjort kvelden og uken min

Forrige ukes hovedvinner i Nabolaget var en kvinne i 30-årene fra Østerås i Bærum.Hun hadde ved en tilfeldighet lagt inn en fem-ukerskupong i Nabolaget - kun fordi samboeren hadde gjort det. Det viste seg å ikke være så dumt da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet 1 million på adressen sin.

– Wow! Oi! Shit! Hæ? var kvinnens første reaksjon etterfulgt av latter.

Hun og samboeren skulle nyte fredagstacoen i det telefonen ringte, så maten måtte vente. Til forrett ble det heller 1 million og noen kroppslige reaksjoner:

– Nå er det noe adrenalin og skjelving her. Du har virkelig gjort kvelden min, uka mi, ja... nesten året mitt, sa den glade millionæren.

– Hva skal du bruke premien på?

– I første om gang skal den brukes fornuftig, men du skal ikke se bort fra at det blir en ferietur neste sommer.

– En tur til Strømstad, sa kvinnens samboer med glimt i øyet.

LES OGSÅ: Pie har ringt over 300 millionærerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Snart Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.
  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.
  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Neste premiedryss i Nabolaget skjer fredag16. september.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 621 099
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 53 (hovedvinner fredager)
  • Antall millionærer i 2021: 53
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 1 000 000 kr