nabolaget

Nabolaget fredag: Hvem vinner 1 mill. på egen adresse?

Omgivelsene vender mot høst, men Nabolaget forblir: Her er det fortsatt trekninger hver dag hele uka, med millionpremie på fredager.

NABOLAGET: Hvor ender Nabolaget-millionen opp på fredag?Adobe Stocks/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:14. september 2022Endret:3. januar 2023

Høsten har for alvor meldt sin ankomst og med det følger synkende temperaturer, flere lag med klær, flotte høstfarger, kortere og mørkere dager. I Nabolaget er imidlertid ingenting forandret: Her er det fortsatt trekning hver dag med mulighet for å vinne 10 000 kroner.

Ekstra spennende er det på fredager: Da trekkes det ut seks nabolag hvor fem av spillerne får en hovedpremie på 100 000 kroner, og ett nabolag der én heldig spiller sikrer seg 1 million kroner. 

De nærmeste spillende naboene til hovedvinnerne får også premier: Alt fra 100 000 kroner til en femtilapp deles ut basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

– Du har gjort kvelden og uken min

Forrige ukes hovedvinner i Nabolaget var en kvinne i 30-årene fra Østerås i Bærum.Hun hadde ved en tilfeldighet lagt inn en fem-ukerskupong i Nabolaget - kun fordi samboeren hadde gjort det. Det viste seg å ikke være så dumt da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet 1 million på adressen sin.

– Wow! Oi! Shit! Hæ? var kvinnens første reaksjon etterfulgt av latter.

Hun og samboeren skulle nyte fredagstacoen i det telefonen ringte, så maten måtte vente. Til forrett ble det heller 1 million og noen kroppslige reaksjoner:

– Nå er det noe adrenalin og skjelving her. Du har virkelig gjort kvelden min, uka mi, ja... nesten året mitt, sa den glade millionæren.

– Hva skal du bruke premien på?

– I første om gang skal den brukes fornuftig, men du skal ikke se bort fra at det blir en ferietur neste sommer.

– En tur til Strømstad, sa kvinnens samboer med glimt i øyet.

LES OGSÅ: Pie har ringt over 300 millionærerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Snart Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Neste premiedryss i Nabolaget skjer fredag16. september.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler