nabolagetvinnerhistorie

Leverte Nabolaget fire minutter før fristen: Vant 1 mill.

Hovedvinneren fra Drammen kunne knapt få fram hele setninger da hun fikk beskjeden om at hun hadde vunnet 1 million kroner på kupongen hun leverte fire minutter før spillefrist. Så kom nyheten om at ektemannen også hadde vunnet.

MAKS FLAKS: Stort heldigere enn Nabolaget-vinneren fra Drammen blir man ikke: mens ektemannen på samme adresse vant 100 000 kroner, tok hun millionpremien.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:26. november 2021Endret:3. januar 2023

Det ble full oppstandelse 26. november da hovedvinneren i Nabolaget fikk beskjeden om at hun som hadde kapret kveldens millionpremie. Kupongen hadde hun levert på mobil nøyaktig klokken 18:56–fire minutter før spillefrist.

– Er det sant? Kan det være sant? Jeg må sette meg ned, utbryter hun.

Som om ikke det var nok at hun selv hadde blitt hovedvinner på egen adresse, skulle det snart vise seg at også ektemannen, som nærmeste spillende nabo, hadde vunnet.

– Har han vunnet 100 000 kroner? Nei, nå besvimer jeg snart. Jeg må ha litt vann, fortsetter en noe hektisk ny-millionær imens en mannsstemme ler i bakgrunnen.

Spøkte om toppremie samme dag – vant to stykker

I det hele tatt kan det se ut som det skjer litt mange ting på en gang for den heldige drammenseren, som later til å bli gradvis hesere mens vinnerintervjuet pågår.

– Jeg tror jeg holder på å miste stemmen her. Nå ringer datteren min også. Kan du ringe opp igjen om litt?

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Når Telefonen fra Hamar igjen slår på tråden har kveldens heldiggris fått summet seg noe, og sitter klar med både kontonummer og premieplaner.

– Jeg har arvet en hytte etter min mor og far som nærmest står og faller ned. Hvis det kommer bra snøfall snart så tror jeg den fort kan ramle sammen. Vi spøkte med det her om dagen at vi får se å vinne toppremien i Nabolaget–og så kommer denne telefonen. Og så har vi vunnet begge to, stotrer hun og sikter til seg selv og ektemannen.

– Jeg har også barn som driver med oppussing i disse dager som nok også vil nyte godt av denne premien. Datteren vår vant forresten en tusenlapp. Jeg sliter med å tro på dette, jeg. Hadde du vært her nå skulle du fått en god klem, avslutter den glade vinneren, som nå måtte ha seg en god kopp kaffe.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

I tillegg til million-nabolaget i Drammen ble det som alltid trukket ut fem andre nabolag rundt om i landet hvor fem heldige spillere nå kan juble over 100 000 kroner ekstra inn på kontoen, imens de spillende naboene får mindre summer. Dette er de fem nabolagene som det ble drysset premier over 26. november:

  • Egersund i Rogaland

  • Stavanger i Rogaland

  • Lampeland i Viken (tidl. Buskerud),

  • Skjeberg i Sarpsborg (Viken)

  • Fall i Søndre Land (Innlandet)

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Selv om det er på fredager millionen går, må man ikke vente helt til hovedtrekning for delta eller vinne i Nabolaget. På ett sju-dagers spill er man med i trekninger også hver dag fram mot fredagens hovedtrekning, hvor en toppremie på 10 000 kroner deles ut. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler