nabolaget

Nabolaget: En ny millionær skal ringes fredag kveld

Én ting er garantert i Nabolaget: Hver fredag får en heldig spiller Telefonen fra Hamar med følgende budskap: «Gratulerer – du er millionær!»

HVOR LANDER GEOTAGEN? Forrige fredag ble et nabolag i Bergen hovednabolag. Hvor skal vi denne fredagen?Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:12. oktober 2023

Nabolaget har daglige trekninger – og for en 50-lapp er du med samtlige dager.

Det er imidlertid fredag som er rosinen i Nabolaget-pølsa; da skal millionen deles ut.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vanskelig å få tak i

Forrige fredag landet geotagen i Bergen. Her hadde en mann i 30-åra levert spillet som skulle gjøre ham til millionær, samtidig som de (spillende) nærmeste naboene fikk svært pene påfyll på bankkontoen.

Hovedvinneren var imidlertid vanskelig å få tak i; fredag kveld var det ikke svar å få hos bergenseren – ei heller lørdag. Først søndag ettermiddag, nesten to dager etter første forsøk, svarte han Telefonen fra Hamar. Årsaken var at han hadde vært opptatt med jobb.

Planene for premien hadde han klare:

– Premien skal jeg nok spare til å dra på jordomseiling om noen år. Det ser ut som jeg endelig kan realisere den drømmen, sa mannen til Norsk Tipping.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tre ekstratrekninger: Vinn 100 000,-

Visste du at du kan abonnere på Nabolaget, så du alltid er med når trekningen skjer?

Det kan du, og mellom 9. og 29. oktober er det ekstra moro å gjøre nettopp det!

Hvis du abonnerer på ett eller flere lotterispill i perioden, er du nemlig med i tre ekstratrekninger. Bli med her

Mandag 16., 23. og 30. oktober trekkes én vinner av 100 000 kroner. Dette er altså i tillegg til de ordinære trekningene du er med på som abonnent.

(NB: Som abonnent på våre lotterispill har du ingen bindingstid.) 

Abonner her og du er med i ekstratrekningene

Dette er Nabolaget

Nabolaget er et lotterispill hvor du kan bli millionær på adressen din. Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt, uten at du trenger å dele av premien din.

Du kjøper en deltakelse, som registreres på adressen din. Da er du med i trekningen hver kveld en hel uke fra og med den dagen du kjøpte spillet. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner hovedpremien på 10 000 kroner. På fredager trekkes seks nabolag. Fem av dem har en hovedpremie på 100 000 kroner, mens ett av nabolagene har en hovedpremie på 1 million kroner.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler