nabolaget

Nabolaget: Hvor ender millionen denne gangen?

1 million kroner på en fredag - for en pangstart på helga! Og samtidig en drøm for naboene - som også kan vinne meget pene summer.

GODE NABOER: Er man riktig heldig, bor man i hovednabolaget som trekkes ut fredag kveld.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:4. november 2021Endret:3. januar 2023

Som kjent: Hovedtrekningen i Nabolaget er på fredager. Da deler vi ut 1 million kroner til én norsk adresse, der det befinner seg en heldig Nabolaget-spiller - som går inn i helga med et ordentlig millionglis. 

Hvor går turen fredag 5. november?

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

- Nå begynner jeg å grine

Forrige fredag ringte Telefonen fra Hamar til Sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. En kvinne på 54 år hadde levert Nabolaget-kupongen kort tid før spillefristen, og var mildt sagt overrasket da hun fikk beskjeden: Du har vunnet 1 million kroner.

- Nå begynner jeg å grine her. Jeg har ikke ord, og er helt svett og skjelven, kom det fra sørlandskvinnen. 

Hun kom etter hvert til hektene, og kunne avsløre at pengene skulle brukes fornuftig - blant annet til nedbetaling av lån. 

Kvinnens fem nærmeste naboer - med gyldig Nabolaget-kupong - fikk også en svært hyggelig fredag, med 100 000 kroner hver i premie.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Trekning hver dag hele uka

Som nevnt trekkes det hver fredag ut én millionvinner og fem heldige vinnere av 100 000 kroner hver. Vinnernes spillende Naboer får også en del av Nabolaget-kaken. I tillegg trekkes det en heldig vinner av 10 000 kroner hver dag hele uka fram mot hovedtrekningen.

En Nabolaget-deltakelse gjelder i en uke fra dagen den er kjøpt. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler