nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: - Aldri vunnet så mye som en tyggis

For fredagens millionvinner i Nabolaget lot ikke reaksjonene vente på seg da hun fikk Telefonen fra Hamar. Det ble latter og gråt om hverandre, og selv om det ikke ble en tyggis-premie denne gangen, burde 1 million kroner holde for ganske mange pakker fremover i tid. 

TYGGIS: Fra å ikke ha vunnet så mye som en tyggis, kan kristiansandkvinnen nå mildt sagt unne seg ganske mye tyggegummi, dersom hun ønsker det.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:29. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Nabolagets aller gjeveste premie gikk fredag 29. oktober til en 54 år gammel kvinne fra Kristiansand i Agder fylke. Hun hadde akkurat satt seg ned for å se en film, etter å ha sendt av gårde barna på aktiviteter, da Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 lyste opp mobilskjermen.

– Helt svett og skjelven

 – Har jeg vunnet? spør den spente kristiansanderen på spørsmål om hun har noen tanker om hvorfor vi ringer. Hun fortalte at hun nesten på slaget 18:00 hadde levert inn en Nabolaget-kupong.

Da Norsk Tipping kunne bekrefte at hun hadde vunnet – og det selveste hovedpremien i Nabolaget, hadde kvinnen først litt vansker med å ta inn over seg de gode nyhetene.

– Nei, du tuller? Jeg tror ikke det er sant. 

Det skulle likevel ikke mye overbevisning til før gledetårene meldte seg.

– Nå begynner jeg å grine her. Jeg har ikke ord og er helt svett og skjelven. For en lykke. Fy søren, jeg griner og bare er så glad. Jeg har aldri vunnet så mye som en tyggis, jeg, ler den overveldede Nabolaget-millionæren, som ønsker å være anonym.

Les også: 6 ekstra Lotto-millionærer på lørdag

Vinnermelding får hedersplass i stua

Kristiansandkvinnen visste allerede hva hun ønsket å bruke den nyervervede millionen på. Den skulle gå til nedbetaling av lån på huset.

Siden den ferske millionæren var alene da hun mottok vinnerbudskapet, skulle hun bruke litt tid på å pønske ut en lur plan for hvordan hun kunne overraske barna med den gode nyheten.

– Jeg må gjøre noe morsomt ut av det. De har høy humorfaktor, så her må det bli noe ordentlig, humrer hun.

Ellers hadde hun planene klare for vinnermeldingen som om senere ville dukke opp i Norsk Tippings mobilapp.

– Den skal jeg ta bilde av, forstørre opp og henge på hedersplass på veggen i stua.

Før den tid skulle hun sette seg tilbake og la det det hele synke inn – med et lite glass rødt.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

I tillegg til million-nabolaget ble det som alltid trukket ut fem andre nabolag rundt om i landet. Her kan hver av hovedvinnerne juble over 100 000 kroner ekstra å rutte med. Dette er de fantastiske fem:

  • Kvinne fra Brumunddal i Innlandet

  • Mann fra Solbergelva i Viken.

  • Mann fra Kongsvinger i Innlandet.

  • Mann fra Kleppe i Rogaland.

  • Kvinne fra Fredrikstad i Viken.

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen fredag, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler