nabolagetvinnerhistorie

Tor-Martin (24) vant 1 mill: – Nå blir det nisjer i dusjen

Matros Tor-Martin Gard fra Håvik satt med sin høygravide kone ved siden av seg i sofaen da vinnernummeret til Norsk Tipping lyste opp på mobilskjermen 22. oktober.

FÅR EGEN HYLLE: Med 1 million kroner ekstra å rutte med kan Tor-Martin Gard og kona gjøre god plass til ender og annet nødvendig utstyr på det nye badet.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. oktober 2021Endret:3. januar 2023

En rolig fredagskveld hjemme ble raskt snudd på hodet for Tor-Martin Gard og fruen da mobilen hans begynte å ringe. På skjermen stod et nummer han hadde lagret, og dermed kjente igjen: vinnernummeret til Norsk Tipping.

– Gratulerer, du har vunnet 1 million kroner i Nabolaget!

– Åh!

Latteren sitter løst hos den unge vinneren fra Karmøy kommune i Rogaland imens han forsøker å summe seg.

Visste hvem som ringte

– Jeg vet knapt hva jeg skal si. Jeg kjente at pulsen steg allerede når jeg så at det var dere som ringte. Dette kommer godt med, sier en lamslått Gard om premien.

Paret venter nemlig barn nummer to om snaue to uker, og er for øvrig i gang med å bygge nytt bad.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

– Fruen har drivi og krangla seg til at hun skal ha nisjer i dusjen. Jeg har etter mye fram og tilbake sagt hun nesten må nøye seg med én, men nå spørs det om hun må få et par-tre stykker, humrer Gard fornøyd.

– Hun sitter ved siden av meg her nå og tørker tårene, opplyser han lattermildt før han legger til:

– Dette er helt uvirkelig. Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å tro på det før jeg ser pengene stå på konto.

Kupongen ble kjøpt på mobil (fast abonnement).Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Alltid flere vinnere i Nabolaget

Det er ikke bare hovedvinneren i Nabolaget som kan glede seg over fine premier. I tillegg til at Gards fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver, trekkes det ut fem andre heldige nabolag over hele landet hvor én heldig spiller vinner 100 000 kroner, imens spillerne rundt dem vinner alt fra 10 000 kroner til én femtilapp, alt etter hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Les også: Vi garanterer en Lotto-millionær i disse aldersgruppene

Dette var nabolagene som hadde hellet med seg fredag 22. oktober:

  1. Granli (Kongsvinger) i Hedmark

  2. Moss i Viken

  3. Ølen i Rogaland

  4. Trøgstad i Østfold

  5. Sandnes i Rogaland

Norsk Tipping gratulerer Tor-Martin og alle de andre heldige vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Selv om det er på fredager millionen går, må man ikke vente helt til hovedtrekning for delta eller vinne i Nabolaget. På ett sju-dagers spill er man med i trekninger også hver dag fram mot fredagens hovedtrekning, hvor en toppremie på 10 000 kroner deles ut hver dag. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.


Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler