nabolagetvinnerhistorie

TV´n røk - tok millionen i Nabolaget

Samme dag som TV´n takket for seg, gikk fortvilelsen over til jubel, da adressen hvor den stod ble trukket ut som kveldens heldigste i Nabolaget. 

NY TV: Kveldens millionvinner i Nabolaget gikk fra å være uheldig til heldig på rekordtid. Nå blir det ny TV på Askim-kvinnen etter at adressen hennes ble trukket ut som den heldigste.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:5. november 2021Endret:3. januar 2023

Det var ei lettere sjokkert dame fra Askim i Viken som mottok det gledelige budskapet om at adressen hennes var blitt trukket ut som kveldens heldigste nabolag første fredag i november.

- Du tuller? Er det sant, sier den gråtkvalte vinneren mens hun nesten ikke kan forstå at hun har fått en vinnertelefon fra Hamar en helt vanlig fredag kveld.

TV´n røk samme dag

- Nå klarer jeg ikke å tenke helt klart, sier kvinnen, og gir telefonen videre til sønnen sin. Og etter at vi også fikk fortalt ham budskapet, begynte hun å tro på at dette ikke bare var en tulletelefon. Og hva hun skulle bruke premien sin på, kunne hun fortelle at det nå vil bli en ny TV.

- Ja, den gamle røk nå i kveld, så denne premien passet helt perfekt. Og det skal selvfølgelig også dryppe litt på sønnen min, forteller hun lykkelig.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.- Jeg har aldri vunnet så stort noen gang, og den største premien hittil har vel vært en hundrelapp, ler Askim-kvinnen, fortsatt litt skjelven. Hun kunne også røpe at det vil bli en liten feiring i kveld sammen med sønnen.

Millionvinneren fra Askim hadde levert spilldeltagelsen sin via mobil samme dag, og hun ønsker forøvrig å holde seg anonym.

Flere vinnere

I tillegg til million-nabolaget i Askim ble det som alltid trukket ut fem andre nabolag rundt om i landet som nå kan juble over 100 000 kroner ekstra inn på kontoen. Dette er de fem nabolagene:

  • Kvinne fra Oslo

  • Kvinne fra Sola i Rogaland

  • Mann fra Gressvik i Viken

  • Kvinne fra Voss i Vestland

  • Mann fra Hamar i Innlandet

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Selv om det er på fredager millionen går, må man ikke vente helt til hovedtrekning for delta eller vinne i Nabolaget. På ett sju-dagers spill er man med i trekninger også hver dag fram mot fredagens hovedtrekning, hvor en toppremie på 10 000 kroner deles ut hver dag. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler