nabolaget

Nabolaget: Hvor havner millionen i kveld?

Det har blitt noen millionærer i løpet av de seks årene Nabolaget har rullet og gått. Forrige fredag stakk en kvinne fra Gjøvik av med 1 million i hovedtrekningen. Hvor befinner den heldige seg denne gangen?

SPENNENDE: Man kan følge resultatet av trekningen på mobil eller via Norsk Tippings nettsider.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:11. oktober 2021Endret:3. januar 2023

368 er tallet på antall spillere som har blitt millionærer i Nabolaget. I hovedtrekningen på fredager vil kvelden alltid ende med én ny millionær, og den heldige kan befinne seg hvor som helst i Norge   

– Hva er det du sier?

Fredag 8. november gikk millionen til en kvinne fra Gjøvik i Innlandet.

– Hva er det du sier? Er det sant? spurte den overraskede vinneren da Norsk Tipping serverte den glade nyheten.

Gjøvikenseren fortalte at hun tidligere har jobbet i kiosk hvor hun blant annet solgte spill fra Norsk Tipping. Hun hadde levert noen spill selv, men aldri vunnet en premie av den størrelsen hun nå ventet inn på konto.

– Dette var en kjempeopplevelse. Jeg har tre barn som jeg vil dele premien med. Nå blir det nok en liten feiring med noe godt i glasset, avsluttet den lykkelige vinneren. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Én for alle, alle for én

Da Gjøvik-kvinnen vant var det ikke bare hun som kunne slippe jubelen løs. Mens hun hanket inn Nabolagets 1. premie, ble umiddelbart også hennes nærmeste spillende naboer litt rikere: fem av de vant 100 000 kroner hver.

Slik er det nemlig i Nabolaget: Den enes brød er den andres ... brød, rett og slett. Hovedvinnerens nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver. Deres 10 nærmeste spillende naboer, som i dette tilfellet bodde kun et hakk lenger borte, sikret seg 10 000 kroner - og slik fortsetter det ned til 50 kroner.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Fem andre Nabolag ble også trukket ut samme kveld. Der kunne hovedvinnerne glede seg over 100 000 kroner hver. Her kan man lese mer om premiefordelingen i Nabolaget

Ny millionær fredag 15. oktober

Man trenger ikke vente helt til hovedtrekningen på fredag for delta eller vinne i Nabolaget. Kjøper man et spill er man med i trekninger av premier hver dag i en uke fra den dagen man leverte, med toppremie på 10 000 kroner frem til fredagen.

Fredag 15. oktober er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. Hvor millionen ender denne gangen, er det ennå ingen som vet.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler