nabolaget

Fredag får vi Nabolaget-millionær nummer 405

Fredag er alt klart for å ringe Nabolaget-millionær nummer 405 i rekken. Hvordan kan vi være så sikre på det sier kanskje du? Jo, for i hovedtrekningen av Nabolaget trekkes det alltid én millionvinner.

MILLION-JUBEL: Hvem stikker av med Nabolaget-millionen på fredag?Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:19. juni 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget er egentlig hver dag en liten fest: Kjøper man et spill er man nemlig med i trekninger hver dag i en hel uke. Fra lørdag til torsdag trekkes det én vinner per dag som kan glede seg over 10 000 kroner ekstra på konto. I tillegg drysser det også på vinnerens 705 spillende naboer.

1 million på fredag

Det er likevel på fredager den største feiringen går av stabelen. Da er det hovedtrekning i Nabolaget, og kvelden ender med hele seks hovedvinnere. Fem av dem sikrer seg 100 000 kroner ekstra på konto, mens den gjeveste premien går til vinneren av 1 million kroner.

Som alltid lønner det seg å bo i nærheten av en hovedvinner dersom man selv har spilt på Nabolaget. Det vanker nemlig også fine premier på de nærmeste spillende naboene, som beregnes ut fra hvem som bor nærmest hovedvinneren. 

 Her kan du lese mer om NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ble millionær nummer 404

Fredag 17. juni var det en kvinne fra Finnsnes i Troms og Finnmark som trakk det lengste strået og endte opp som Nabolaget-millionær nummer 404.

Finnsneskvinnen var ute på reise da Norsk Tipping tok kontakt for å gratulere henne med den ferske millionen.

– Nei gud hjelpe. Nei, nå må du slutte. Tusen takk ... Jeg ble helt satt ut her, og kjenner meg helt rar. Går det an? Jeg er helt varm, svarte hun lettere sjokkert.

Etter å ha summet seg litt kunne hun fortelle at hun gledet seg stort til å ringe hjem til mannen og gi ham den overraskende nyheten. Hun hadde også noen tanker om hva premien skulle gå til:

– Jeg har barn og barnebarn som skal få sin del. Ellers har vi det meste på stell, kan du si. I sommer skal jeg på bilferie med mannen. Den blir gjennomført uansett om det står en million ekstra på konto. Nå kan jeg kjøpe et veldig fint telt. 

På fredag skjer det igjen

Fredag er det ny hovedtrekning i Nabolaget. Vi er klare og gleder oss til å ringe Nabolaget-millionær nummer 405.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler