nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: - Nå kan jeg kjøpe et veldig fint telt

Kveldens gladeste Nabolaget-vinner – en kvinne fra Finnsnes – hadde planene klare for millionpremien. Det er også store sjanser for at feriebudsjettet steg for flere rundt om i landet fredag kveld. 

SOMMERDRØM: Det blir norgesferie og nytt telt for fredagens ferske Nabolaget-millionær.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:17. juni 2022Endret:3. januar 2023

Fredagens aller heldigste Nabolaget-vinner ble en kvinne fra Finnsnes i Troms og Finnmark. Hun sikret seg 1 million kroner etter at geotagen fant veien til Finnsnes-adressen under Nabolagets hovedtrekning.

Bilferie med 1 mill. ekstra på konto

Da Norsk Tipping først forsøkte å få kontakt med Finnsnes-kvinnen var det ingen svar å få. Det skulle ha sin helt naturlige forklaring. På andre forsøk tok det derimot kort tid før det lød i andre enden:

– Det er så mye rare telefoner om dagen, så jeg tar aldri telefonen når det er et ukjent nummer som ringer. Da googler jeg det heller i etterkant, forklarer kvinnen – og det var nettopp dette som gjorde at hun nå turte å svare med en smule forventning i stemmen.

Da vi endelig kunne avsløre hvorfor vi ringte og forstyrret fredagsroen, kokte det nesten over i den andre enden.

– Nei gud hjelpe. Nei, nå må du slutte. Tusen takk ... Jeg ble helt satt ut her, og kjenner meg litt rar. Går det an? Jeg er skikkelig varm.

Nabolaget-millionæren var for tiden på reise, og gledet seg dermed stort til å ringe hjem til mannen med den hyggelige nyheten. På spørsmål om hva hun skal bruke premien på svarer hun:

– Jeg har barn og barnebarn som skal få sin del. Ellers har vi det meste på stell, kan du si. I sommer skal jeg på bilferie med mannen. Den blir gjennomført uansett om det står en million ekstra på konto. Nå kan jeg kjøpe et veldig fint telt. 

Nabolaget-millionæren fra Finnsnes ønsker å være anonym. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredagens heldigste 

Fredag 17. juni bød som alltid på mange vinnere i Nabolaget. Dette var kveldens seks heldigste:

  • Kvinne fra Finnsnes i Troms og Finnmark – 1 million kroner

  • Kvinne fra Aurskog i Viken – 100 000 kroner

  • Mann fra Oslo – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Stord i Vestland – 100 000 kroner

  • Mann fra Aurland i Vestland – 100 000 kroner 

  • Kvinne fra Sola i Rogaland – 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Visste du? Lørdag 25. juni er det Supertrekning i Lotto

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler