nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-vinner: - Håper det ikke er bløff

En mann fra Alta ble jublende glad da vi meddelte millionbudskapet, men var samtidig litt redd for at det hele var en bløff. 

NABOLAGET: En mann fra Alta vant 1 million kroner etter å ha blitt hovedvinner i Nabolaget.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:19. november 2021Endret:3. januar 2023

Det ble god stemning på hytta til Altaværingen da vi ringte fredag kveld for å fortelle at han var trukket ut som hovedvinner i Nabolaget. 

- Nå kan du trygt si at jeg er veldig spent, sier han når vi introduserer oss som Norsk Tipping.

Telefonen er satt på høyttaler så også kona kan høre hva vi har å fortelle.

- Hæ, tuller du? vi har aldri vunnet mer enn en 50-lapp før. Du verden, dette var en utrolig fin fredagsgave, sier ekteparet da vi avslører at 1 million kroner er på vei.

Er det bløff?

Mannen klarer ikke helt å fatte hva som har skjedd, og må derfor forsikre seg om at det han hører er sant.

- Er du sikker på dette? man vet jo aldri, jeg håper det ikke er en bløff? humrer han.

Etter å ha forsikret mannen om at bankkontoen kommer til å se litt annerledes ut over helga, kunne den nybakte millionæren slappe mer av.

- Dette er veldig kjekt, jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke nå. Jeg må lande litt. Det jeg vet sikkert er at nå skal vi bare kose oss på hytta, med god middag og kanskje noe godt i glasset.

- Hva skal pengene gå til?

- Det er vanskelig å svare på nå, men vi har jo en del familie og derfor drypper det nok en del der. Vi skal nok bruke kvelden på å tenke litt videre på det spørsmålet.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem 

Kveldens vinnernabolag

Det var ikke bare vinnernabolaget i Alta som kunne glede seg over premier. Hele fem andre nabolag fikk en hovedvinner, som sikret seg 100 000 kroner, mens vedkommedes nærmeste spillende naboer sikret seg fra 10 000 til en femtilapp.

 • Kongsvinger (Innlandet)

 • Brandval (Innlandet)

 • Indre Østfold (Viken)

 • Holmestrand (Vestfold og Telemark)

 • Indre Fosen (Trøndelag)

Gratulerer så mye til alle vinnerne i Nabolaget.

Her finner du resultatene for kveldens trekning.

Premier hver eneste dag

Det er ikke bare under hovedtrekningen på fredager at det deles ut premier i Nabolaget. En kupong varer i sju dager, og hver dag frem mot fredag trekkes det ut en premie på 10 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler