nabolaget

Nabolagsfest hver fredag - i kveld er intet unntak

Forrige fredag ble det feststemning i et nabolag i Dilling i Viken, da to gode nabovennepar til sammen vant 1,3 millioner kroner. I kveld satser vi på like god stemning i et nytt nabolag. Hvem blir de neste heldige?

GOD STEMNING: Kanskje flere kommer til å pleie naboskapet litt ekstra etter gode nyheter i kveld?Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:27. august 2021Endret:3. januar 2023

Det finnes mange typer naboskap: Noen går lang tid tilbake i tid, andre er ferske. Noen er gode, mens andre er kompliserte.

Uansett hvordan utgangspunktet for naboforholdet er, vil det neppe ta skade av å vinne i Nabolagets hovedtrekning på fredag. Er man så heldig å stikke av med 1 million kroner, vinner den nærmeste naboen, som også har levert inn Nabolaget-kupong før fristen, 100 000 kroner. Det blir det sannsynligvis ikke naboklage av ... Eller, forresten - man kan i grunnen aldri være sikker når det kommer til naboer.

Leverte to kuponger - vant 1,1 mill.

En som hadde naboer av den gode sorten, var mannen som vant Nabolagets forrige hovedtrekning, fredag 20. august.  

Mens kona fikk en telefon fra naboen, hørte han plutselig mobilen ringe fra langt nede i stellebaggen. Han rakk ikke å svare, men så raskt at det var Norsk Tipping på Hamar som hadde forsøkt å nå gjennom. I det øyeblikket forstod han hva som nettopp hadde hendt. 

Ikke nok med at han hadde vunnet den gjeveste premien i Nabolaget på 1 million kroner:  

– Naboen vant 100 000 i Nabolaget for ikke så lenge siden. Da vant jeg 10 000. Jeg bestemte meg for å levere to ganger for å slå naboen neste gang. Det må jeg jo si jeg klarte. Nå blir det fest i borettslaget til uken, flirte Dilling-mannen. Dermed var han nå hele 1,1 million kroner rikere.

Naboparet var også rimelig fornøyde etter fredagens trekning. Både kona og mannen hadde levert inn hver sin kupong og vant derfor 200 000 kroner til sammen. Som nevnt, hadde de for kort tid siden vunnet 100 000 kroner, og hadde dermed sikret seg 300 000 kroner på bare noen få måneder.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nabolagsfest 

– Jeg har ikke landet ennå etter å ha fått en beskjed som dette. Jeg er helt satt ut. Det var en hyggelig overraskelse. Dattera skal få en ny sykkel, det er sikkert, fortalte forrige fredags hovedvinner til Norsk Tipping.

Hjemme hos de glade nabovinnerne av 200 000 kroner, var det også god stemning.

– Vi er med på fest i borettslaget neste uke, sa mannen, og innrømmet at de hadde tyvstartet litt på feiringen.

– Ja, nå har vi tatt oss en øl ute på terrassen i det fine været, smilte han.

Les også: Spillevett: Er du risikotager eller realist?

Premiedryss i kveld 

I kveld er det nye sjanser til å stikke av med 1 million kroner, og samtidig glede spillende naboer. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne sikrer seg en premie på 100 000 kroner. 

Kjøper man et spill i Nabolaget er man også med i trekninger hver dag en hel uke fra den dagen man kjøpte spillet. Les mer om Nabolaget.

Hvor havner millionen i kveld? Om ikke så altfor lenge får vi svaret.

Lykke til! 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler