nabolaget

Nabolaget: Nyttårsaften ringer vi en ny millionær

På selveste julaften opplevde en mann fra Espa i Innlandet å bli forstyrret under gaveutdelingen med beskjed om at han hadde vunnet 1 million kroner i Nabolaget. Nyttårsaften ringes en ny millionvinner.

ÅRETS SISTE: Nyttårsaften blir årets aller siste Nabolaget-millionær kronet.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:29. desember 2021Endret:3. januar 2023

For espamannen blir nok julaften 2021 en feiring han sent vil glemme. Gaveutdelingen var så vidt i gang da Telefonen fra Hamar ringte og serverte en julegave ganske utenom det vanlige: 1 million kroner inn på konto.

Milliongave

– Jeg tenkte jo først at dette måtte være noe tull. Jeg er i juleselskap og gaveutdelingen har akkurat starta, og så ringer telefonen. Da ble det litt mye på en gang. Jeg fikk hakeslipp, men jeg tror på det nå altså, sa mannen, som kjøpte vinnerkupongen på Spar Tangen lille julaften. Dermed hadde han dagen i forveien, uten å vite det, sikret seg den ekstraordinære julepresangen.

De fleste ville nok synes det var helt ok å få julefreden avbrutt av et anrop fra Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000, og mannen fra Tangen var intet unntak.

- Ja, det er helt utrolig. Jeg har liksom innbilt meg at den millionpremien i Nabolaget, den vil jeg nok aldri bli trukket ut til å vinne, men jeg ble det likevel, avsluttet han fornøyd før gaveoppakkingen kunne fortsette. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Årets siste millionær

Fredag 31. desember, på selveste nyttårsaften, gjør vi oss klare til å forstyrre feiringen til nok en ny Nabolaget-millionær. Da er det klart for hovedtrekning i Nabolaget, og hele seks hovedpremier skal deles ut i tillegg til alle de små og store premiene som drysser ned på spillende naboer.

Ved hver hovedtrekning trekkes det ut fem vinnere som stikker av med 100 000 kroner hver, i tillegg til den gjeveste premien på 1 million kroner som går til én heldig spiller. Det drysses også fine premier på vinnernes nærmeste spillende naboer, hvor premiestørrelsen beregnes ut fra hvem som bor nærmest vinneren. 

I Nabolaget er egentlig hver dag en liten fest: Kjøper man en kupong i Nabolaget er man nemlig med i trekninger hver dag i en hel uke. Fra lørdag til torsdag trekkes det én vinner per dag som kan glede seg over 10 000 kroner ekstra på konto. I tillegg drysser det også på vinnerens 705 spillende naboer. Her kan man lese mer om Nabolaget

Norsk Tipping ønsker alle lykke til, og et riktig godt nytt år! 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler