nabolagetvinnerhistoriefremside

Den nybakte Nabolaget-millionæren: – Fikk frysninger nedover ryggen

Fredag havnet hovedpremien på 1 million kroner hos en mann fra Drammen.

TOMMEL OPP: En mann fra Drammen hanket inn 1 million kroner i Nabolaget fredag.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:28. juli 2023Endret:31. juli 2023

Siste fredag i juli gikk hovedpremien i Nabolaget til en drammenser. Han satt og slappet av hjemme i stua da han telefonen ringte.

– I all verden, dette hadde jeg aldri trodd, sier mannen, som selvsagt ble svært overrasket da han fikk høre at han var blitt Nabolaget-millionær.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Pleier aldri å ha flaks

Han hadde ikke rukket å sjekke kupongen sin, men innrømmer at han ante hva det kunne være da han så nummeret som ringte: Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000.

– Jeg så det var et 62-nummer, og da fikk jeg frysninger nedover ryggen. Forrige gang det var et 62-nummer som ringte, håpet jeg også det var Norsk Tipping, men da var det en bladselger. Jeg ble litt skuffet da, asså, humrer han.

– Dette må jeg si var veldig spesielt. Jeg pleier aldri å ha flaks, så dette var digg, sier mannen og legger til at pulsen gikk noe opp.

– Dette var en svært hyggelig beskjed å få. Jeg må tenke litt over hva jeg skal gjøre med pengene. Det kom litt brått på, avslutter han.

Vinnerkupongen ble levert på Meny Liertoppen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss flere steder

Det var ikke bare hovedvinneren fra Drammen som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. Dette var fredagens andre heldige nabolag:

  • Tromsø i Troms og Finnmark

  • Ørje i Viken

  • Mysen i Viken

  • Sandnes i Rogaland

  • Odda i Vestland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler